Malestar a l’administració perquè no es compleixen algunes de les normes que ella mateixa està dictant

Les recomanacions de cara al públic inclouen que hi hauria d’haver guants i fins i tot mascaretes per aquells que acudeixin a l’edifici administratiu sense i, en canvi, no n’hi ha cap previsió

-
-
Entre el personal de l’administració hi ha cert neguit i malestar pel fet que és la pròpia administració que està dictant un seguit de recomanacions que, en alguns casos, ella mateixa incompleix. No ho diuen ja per allò que passa portes endins, és a dir, en el marc de cadascun dels departaments administratius, sinó que l’estupefacció ve quan no s’estarien complint les directrius que s’han fet en relació amb el públic i, per tant, que haurien d’operar, almenys, al servei de tràmits.

En aquest sentit, les fonts consultades han lamentat que per als usuaris del servei administratiu, per al públic que acudeix al servei de tràmits, tan sols hi ha disponible gels hidroalcohòlics desinfectants i “la bona fe dels treballadors que amb alcohol o el que sigui netegen el tros de taula que hagi estat utilitzant l’anterior usuari”, però en cap cas es desinfecta, per exemple, la cadira on s’hagi assegut una persona i després se n’assegui una altra.

Però, sobretot, el que es lamenta més encara és que els mateixos documents que facilita l’administració al conjunt dels treballadors deixa clar que per al públic, més enllà dels gels, hi haurà guants d’un sol ús i fins i tot mascaretes per aquelles persones que acudeixin a l’edifici administratiu en qüestió i no la portin posada. La queixa arriba quan, almenys fins avui, al servei de tràmits no hi hauria ni guants ni mascareta.

“L’administració distribueix per als seus integrants mateix unes recomanacions o un protocol de seguretat que no compleix i pretén ser exemplar i que el sector privat compleixi fil per randa, amb el perill que té aquest darrer que se li acabi imposant una sanció o se li tanqui eventualment i temporalment un negoci mentre no disposi d’aquells materials o elements de protecció que es requereixi”, han lamentat les fonts.

Comentaris (5)

Trending