L’FC Andorra ja admet que té un acord tancat amb un inversor

El club convoca una assemblea general extraordinària el dia 29 per convertir l’entitat en societat anònima esportiva i presentar el pacte amb el qual hauria arribat amb una empresa liderada per Piqué

-
-
Després de deixar en l’aire la possibilitat d’haver contactat amb diversos inversors, finalment l’FC Andorra ha reconegut, en convocar una assemblea extraordinària per al proper dia 29, que té un acord tancat amb “un tercer inversor”. I tot apunta que aquest tercer interessat serà una empresa la cara visible de la qual és el central de l’FC Barcelona Gerard Piqué. Tot plegat està subjecte a què la setmana vinent s’aprovi la nova Llei de l’esport i, també, al fet que la secretaria d’Estat d’Esports no posi pegues al projecte de l’entitat actualment presidida per Albert Ferré.

El que és clar és que el club ha convocat els socis a una assemblea general extraordinària, en un cèntric hotel d’Andorra la Vella, per al proper dia 29 de desembre. És a dir, ni aquest dissabte ni el següent. L’altre. A les 9 del matí en primera convocatòria i a les 10 en segona. Hi ha set punts en l’ordre del dia i tot gira, fonamentalment, en la conversió de l’entitat, o millor encara, en la creació d’una societat anònima amb objecte esportiu (SAE), que és així la denominació que recull la legislació pendent d’aprovar i, també, en “l’acord signat entre l’FCA i un tercer inversor”

A aquest inversor, del qual formalment no es dóna ni una sola pista en la convocatòria de l’assemblea, se li transmetran, segons que preveu l’actual junta directiva de l’entitat, totes les accions de la nova SAE. A banda, és clar, s’informarà de l’estat financer de l’entitat i la directiva se sotmetrà a les preguntes que pertoqui alhora que demanarà ser facultada per poder executar com millor escaiguin els acords que s’han d’adoptar durant l’assemblea.

Si no hi ha canvis de darrera hora, la societat Kosmos Holding, que presideix el futbolista Gerard Piqué, liderarà “el tercer inversor” de què parla l’FC Andorra en la seva convocatòria. En principi, tot sembla que el camí està ben traçat en aquest sentit, malgrat que la ministra de Cultura i Esports, Olga Gelabert, ha recordat aquest divendres en declaracions a l’emissora catalana de ràdio RAC1 que qualsevol operació d’aquest tipus ha de ser autoritzada per la secretaria d’Estat al seu càrrec. I ha explicat que, ara per ara, no han rebut cap petició en aquest sentit. Encara que no és d’estranyar. Fins dijous que ve no s’aprova la llei. I caldrà veure els terminis, perquè la mateixa no entrarà en vigor fins que no sigui publicada al BOPA. I perquè això succeeixi solen passar entre tres i quatre setmanes des de l’aprovació en seu parlamentària.

Documents
-

Relacionat

L’empresa de Gerard Piqué estudia la viabilitat d’adquirir l’FC Andorra, que nega que hi hagi res tancat

Comentaris

Trending