L’advocat de Puigdemont lamenta que Andorra copiï judicialment “tot allò dolent” d’Espanya

Continua l’expectació i la incertesa sobre la presència al Principat de Gonzalo Boye, que confirma a les xarxes socials que col·labora al país amb el despatx Silvestre Advocats

-
-

L’advocat, entre altres, del president de la Generalitat catalana Carles Puigdemont o del raper mallorquí Valtonyc, Gonzalo Boye, ha confirmat a través de les xarxes socials la seva presència a Andorra i la col·laboració que manté amb l’advocat andorrà Josep Anton Silvestre. Alhora, s’ha mostrat implacable respecte, a priori, el que seria el funcionament de la Justícia al Principat. “Andorra ha copiat tot allò dolent” del sistema judicial espanyol, s’entén.

Com va avançar l’Altaveu, Boye i Silvestre van visitar aquest dilluns les instal·lacions de la Batllia sense que transcendís què hi van anar a fer. La piulada del jurista xilè a través del seu compte de Twitter ha comportat algunes reaccions en relació a lamentar el fet que, efectivament, el Principat estigui reproduint a diferents nivells molts dels comportaments poc adequats dels veïns del sud. Alguns dels piuladors han mostrat també la seva expectació en relació amb el fet que Boye estigués al Principat aquest dilluns.

 

L’advocat de Puigdemont no aclareix res més que el fet que a Andorra hi va dur a terme “una intensa i profitosa jornada amb els companys” del despatx que lidera a Andorra Josep Anton Silvestre. Al seu torn, l’advocat andorrà s’ha fet ressò de la piulada de Boye i la repiulat tot incident en el fet que hauria mantingut una “jornada dura de treball” amb el jurista que actualment resideix a Madrid. “Molt per fer…”, hi afegeix enigmàticament el lletrat andorrà.

Cap dels dos, però, no ha aclarit en què estan treballant. L’única aportació fora del que han expressat en les xarxes socials és que els equips de tots dos professionals “estan col·laborant en l’establiment d’una estratègia internacional”. Gonzalo Boye és bon coneixedor del dret penal i processal, alhora que s’ha anat especialitzant en el dret internacional a partir de l’aprofundiment i coneixença de l’ordenament jurídic de diversos països, especialment europeus.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending