La mobilització dels agricultors francesos complica el trànsit a les zones pròximes a Andorra

Hi ha accions de protesta en diverses rotondes com la de l'aeroport de Tolosa

-
-
La mobilització dels agricultors francesos que s'està duent a terme a tot el país aquest dimarts complica l'accés per carretera des d'Andorra. L'objectiu és bloquejar rotondes i entre elles la de l'aeroport de Tolosa. Els agricultors amb els seus tractors es mouen d'emplaçament constantment i les seves accions no duren més d'una hora en el mateix indret.

Els agricultors es queixen per la manca de suport per part del Govern i per la crisi que pateix el sector. Des de la nit de dilluns han iniciat les seves mobilitzacions que tindran el punt culminant aquest dimarts amb el tall dels principals punts viàris de la xarxa francesa.

Dilluns van protestar davant les prefectures i ara han tret els tractors a la carretera. Les autoritats han recomanat evitaral màxim els desplaçaments. En el cas de Tolosa els llocs més conflictius són el perifèric i l'accés a l'aeroport tot i que no es descarta que durant el matí l'afectació arribi altres punts. En principi, els agricultors han anunciat que mantindran la seva moblització fins a les dues del migdia.

Etiquetes

Comentaris

Trending