La dona a qui van operar la cama que no tocava fa una crida perquè apareguin altres afectats

La pacient del traumatòleg està ultimant amb els seus advocats una querella criminal contra Torrero per uns delictes de danys, lesions i falsedat documental

-
-
La dona a qui el gener del 2015 el traumatòleg Ignacio Torrero va operar una cama que inicialment no era la prevista fa una crida a què altres possibles afectats o testimonis d’actuacions mèdiques del mateix facultatiu les denunciïn. Mentrestant, els assessors jurídics de la pacient estan acabant d’ultimar la querella criminal que pensen interposar contra el metge.

La pacient ha tingut coneixement que Torrero, suposadament, hauria protagonitzat altres eventuals males praxis durant la seva llarga estada a l’hospital, que va deixar el darrer dia de l’any passat. Però no n’hauria aconseguit trobar ni la prova directa ni cap testimoni. Per això, segons que han afirmat fonts properes a la dona, ara hauria fet una crida per tal que aquelles persones que s’haguessin trobat amb altres anomalies trametin una queixa davant el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

D’aquesta manera, segons les fonts, es voldria reforçar tant la ferma decisió del SAAS d’apartat el facultatiu, que finalment va acabar plegant per voluntat pròpia, com per donar més fermesa a la querella que en els propers dies ella mateixa presentarà. Segons les fonts consultades, els assessors legals de la víctima de l’operació de la cama que no tocava ja tenen embastat la denúncia

Els advocats de la dona estaven a l’espera de rebre formalment el text de la resolució del SAAS en relació amb l’expedient disciplinari obert (i tancat amb un arxiu per prescripció) a Torrero per acabar de completar la querella criminal, que segons les esmentades fonts acusarà el traumatòleg, almenys, de la comissió de tres delictes: un de danys, un de lesions i un tercer, ara mateix l’aparentment més greu, de falsedat documental.

Comentaris (2)

Trending