La decisió dels organitzadors de l’Ultra Trail de no retornar tota la inscripció irrita el Govern

Vallnord, un dels patrocinadors principals, també ha comunicat a l’empresa promotora que la marca se n’està ressentint sense tenir res a veure amb el posicionament

-
-
La decisió de l’empresa organitzadora de l’Andorra Ultra Trail de no retornar als participants en la prova que es preveia per aquest estiu la totalitat dels diners de la inscripció està causant molta indignació més enllà dels corredors. El Govern i Vallnord, que són dels principals suports que té la competició que arribava aquest juliol a la dotzena edició, estan del tot decebuts amb el posicionament dels promotors privats del certamen esportiu.

Malgrat que públicament ni el Govern ni Andorra Turisme no s’han pronunciat sobre la decisió de l’empresa organitzadora de quedar-se el 30% de la inscripció per les despeses que ja haurien hagut de desemborsar, sempre suposadament, la ministra de Turisme, Verònica Canals, hauria mostrat la irritació que la decisió ha causat al ministeri i a Andorra Turisme en una reunió telemàtica que va mantenir l’executiva de Liberals d’Andorra. La societat que gestiona la promoció turística del país, en condicions normals, hauria garantit el suport econòmic a l’Ultra Trail fins al 2021. Ara tot podria quedar en l’aire.

També responsables de Vallnord, la marca del qual apareix vinculada directament a la prova, han comunicat als promotors de l’Ultra que sense haver participat en cap moment en la decisió de no retornar el 30% de la inscripció aquest posicionament els està causant un important perjudici. Així, segons fonts properes al domini esquiable, s’hauria demanat a la família Martínez que reconsideri la seva posició. De fet, en general, la competició es lliga a Andorra en el seu conjunt, almenys de portes en fora. I són molts els participants estrangers els que hi participen.Poca hoteleria a l’estiu i turisme de proximitat per al futur

En la reunió telemàtica de l’executiva liberal en què hi va participar la ministra de Turisme, Verònica Canals, la titular ministerial va exposar el pla de recuperació turística per a després de la crisi sanitària. En gran mesura passa per mirar d’atraure turisme de proximitat, tal i com ja s’ha anat advertint. No obstant això, Canals hauria reconegut que tot plegat està condicionat a la recuperació i comportament dels països veïns. També va anunciar que hi ha un bon grapat d’hotels del Principat que comencen a tenir clar que aquest estiu no obriran les portes. 

Comentaris (16)

Trending