Comença la mudança cap a la nova seu de la Justícia

El trasllat de mobiliari, equipament informàtic i documentació s’ha de realitzar al llarg de les properes setmanes i estar conclòs a finals de setembre

Un dels camions que fan la mudança al costat de la nova seu.
Un dels camions que fan la mudança al costat de la nova seu.

La Justícia ja està de mudança. El trasllat de tot el material de les encara dependències judicials de l’avinguda Tarragona a la nova seu ha començat. Es vol intentar fer el gruix de l’operació, amb un ingent material entre mobiliari, equipament informàtic i documentació, tingui lloc durant la segona quinzena d’agost, quan es preveu una certa reducció de l’activitat. Abans de finals de setembre, hauria d’haver estat completat tot el treball.

Les tasques van ser adjudicades ara fa uns dies pel Govern. El cost s’apropa als 78.000 euros. Cal tenir present que és un treball ingent. En primer lloc, cal traslladar tot el mobiliari i els equipaments informàtics. En segon, l’ingent arxiu documental que ha generat al llarg dels anys l’administració de justícia.

Els primers camions amb material ja han realitzat viatges aquest dilluns entre les encara dependències judicials i la que en poques setmanes ha de convertir-se en la nova seu d’un dels pilars de l’Estat. Per ara, aquest trasllat s’intenta fer sense causar excessives complicacions en l’activitat diària a Batllia. Tot i això, es preveu que en les properes setmanes d’agost, i comptant amb un moment on el volum de feina cau per vacances, es puguin accelerar les tasques.

La previsió és que tot el trasllat pugui estar completat a finals de setembre. D’aquesta forma, es podrà inaugurar oficialment el nou edifici, situat al costat de la rotonda de la Comella, a la zona del Prat del Rull. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending