Gallardo exerceix de ‘motard’ a Valladolid com a esquer per atraure turisme de dues rodes

El ministre de Presidència participa -almenys com a espectador- de la major concentració motociclista hivernal que voldria traslladar al Principat

-
-
El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, ha estat aquest cap de setmana a Valladolid participant, almenys com a espectador, d’alguns dels actes que envolten la concentració de motoristes ‘Pingüinos 2020’. Gallardo ha exercit com a ‘motard’ amb la intenció de conèixer de prop la iniciativa per poder-la traslladar al Principat. La trobada de motoristes a la ciutat vasil·lotena és la concentració hivernal més voluminosa de l’Estat espanyol i, com a mínim, del sud d’Europa.

En aquesta edició de la ‘Pingüinos’, que s’allarga durant quatre dies, hi han participat 33.922 motociclistes d’arreu del món. El ministre de Presidència i Economia hauria acudit a Valladolid, tal com ha reconegut la pròpia organització, per mirar d’importar l’experiència cap a Andorra. Diverses fonts han mostrat una certa sorpresa perquè hagi de ser el ministre d’Economia qui hagi hagut de fer el paper d’ambaixador del país en una cita d’aquestes característiques, que al seu dia havien organitzat -salvant les distàncies- clubs o entitats privades del Principat. A més, la qüestió enllaçaria més amb el departament de turisme que en cap altre, encara que prou és sabut que dit departament també està sota el control liberal.

Sia com vulgui, fonts consultades properes al ministeri que encapçalada Jordi Gallardo han explicat que si s’hi ha acudit ha estat per la invitació rebuda de part dels organitzadors fet que “pot deixar tranquils als socialdemòcrates” perquè, suposadament, no hauria comportat cap despesa extraordinària al Govern. “La voluntat és mirar de fer possible una trobada similar al Principat.” La de Valladolid se celebra des del 1982. A la ciutat castellana el ministre s’ha trobat, a banda de amb els responsables de l’organització, amb l’alcalde val·lisoletà, Óscar Puente, i la regidora de Turisme, Ana Redondo.

Els organitzadors del certamen han lliurat a Gallardo un ‘Pingüí’ d’honor, en senyal d’agraïment per l’assistència i tot assegurant que tornaran la visita al Principat. També han lliurat el ‘Pingüí d’or’ al pilot de motociclisme espanyol establert al Principat Àlex Rins, que ha mostrat durant la trobada i en rebre la insígnia la seva satisfacció més enllà de declarar el seu profund sentiment moter. A la cita també hi ha participat la ministra espanyola d’Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto, amb qui Gallardo també hauria coincidit.


Àlex Rins rebent el pingüí d'or. | PINGÜINOS

 

Comentaris (7)

Trending