Nova execució de crèdits tous per un valor superior a 121.000 euros

Govern ha exigit la devolució dels préstecs a set negocis, entre ells una constructora i un restaurant, fet que fa que l’import global d’operacions fallides ja estigui per sobre dels 3,3 milions

Comentaris

Govern ha executat set nous crèdits tous.
Govern ha executat set nous crèdits tous.

L’import total de crèdits tous que Govern ha hagut d’executar per l’incompliment per part de les empreses d’algunes de les condicions pactades en el programa torna a créixer. Ja supera els 3,3 milions. Ho fa després que l’executiu hagi fet públic que, durant l’abril, va haver de prendre la decisió amb un total de set negocis més. El global d’aquests préstecs supera els 121.000 euros.

Per tant, la dada segueix creixent. L’anunci, com és habitual, s’ha fet via un edicte publicat al BOPA aquest dimecres. En total, són set negocis més, que se sumen als que ja havien estat executats anteriorment. En aquest cas, destaca una empresa constructora, a qui es van deixar 36.197,18 euros. També hi ha un restaurant de menjar japonès, amb un crèdit de 26.660,56 euros i una altra societat que també en deu 27.476,16.

La resta de negocis a qui s’executa tenen imports menors, però també importants. En total, en aquesta tongada, hi ha préstecs per un valor superior a 121.000 euros. Aquesta xifra se suma a la ja executada anteriorment, que era de 3,2 milions. Per tant, ja se superen els 3,3.

Comentaris (1)

Trending