El curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme acaba amb 33 diplomats

La tercera edició referma la importància de seguir treballant en una major sensibilització i conscienciació dels subjectes obligats en aquesta lluita

Autoritats i estudiants després del lliurament dels diplomes.
Autoritats i estudiants després del lliurament dels diplomes. sfga

La Universitat d'Andorra (UdA) ha acollit aquest dimarts l'acte de lliurament dels diplomes d’aprofitament de la tercera edició del curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme a 33 estudiants. Ha comptat amb la presència d'Eric Jover, ministre de Finances; Miquel Nicolau, rector de la Universitat d’Andorra; Esther Puigcercós, directora general d'Andorran Banking; i Carles Fiñana, cap de la Unitat d’Intel·ligència Financera d’Andorra (Uifand).

El curs va adreçat a tots aquells subjectes obligats que vulguin aprofundir en la normativa en matèria de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. S'estructura en vuit sessions que van finalitzar amb una prova el dia 28 de gener i que combinen l'exposició teòrica de la normativa amb l'aplicació en casos reals. La cloenda del curs va anar a càrrec de Carles Fiñana.

Amb la tercera edició del curs, la Uifand i Andorran Banking refermen la importància de seguir treballant en una major sensibilització i conscienciació dels subjectes obligats en la lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme.  En els darrers anys la lluita contra el blanqueig de capitals i contra el finançament del terrorisme ha esdevingut una prioritat per la comunitat internacional. Conseqüentment, la implementació nacional dels estàndards internacionals en aquesta matèria ha comportat que les obligacions derivades del compliment de la normativa en matèria de prevenció del blanqueig de capitals hagin experimentat un desenvolupament important.

Comentaris

Trending