Espot enregistra missatges d'agraïment als infants

Diu que la seva ajuda és cabdal per superar la lluita contra aquest virus

-
-
El cap de Govern, Xavier Espot ha enregistrat una sèrie de missatges adreçats a les nenes i als nens per agrair l'esforç que fan amb les seves famílies quedant-se a casa i evitant que es propagui el contagi del coronavirus. "La seva ajuda és cabdal per superar la lluita contra aquest virus", ha dit.

Els missatges es poden veure a partir d'aquest dilluns i Espot els compartirà també a les xarxes socials. En el primer d'ells diu que "el Govern necessita la vosta ajuda per guanyar". Les classes fa dues setmanes que es van suspendre, i des d'aleshores la canalla està confinada a casa.

Els diversos sistemes educatius tenen recursos en línia i Andorra Telecom ha posat el canal televisiu France 4 que ofereix classes de tots els nivells. Aquesta setmana, també s'ha obert en línia el vídeojoc Reciclaclar, que convida als participants, nens i nenes d'entre 10 i 12 anys, a implicar-se en la cura del medi ambient a través d'una eina pedagògica que visualment compleix amb tots els requisits d'un joc dinàmic i atractiu.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending