Youtubers versus Hackers

Ni l'acte benèfic s'ha quedat al marge dels atacs informàtics que han minvat les persones que seguien l'esdeveniment en streaming

Els youtubers residents participants al partit benèfics.
Els youtubers residents participants al partit benèfics.

Concentració de youtubers residents al país per una causa solidària. Tot i això, el que era un acte benèfic, ha acabat amb un convidat especial i inesperat, un hacker, que ha provocat que la connexió en streaming es ressentís. La donació final, però, no ha sofert cap variació i el banc de perruques de la Massana rebrà l'import íntegre per a 10 perruques de cabell natural i 10 tractaments per tatuar les celles de persones en tractament de càncer

El resultat, 7 a 9, no tenia importància. El rerefons de l'esdeveniment, comprar perruques de cabell natural i el tractament per tatuar les celles de persones en tractament de càncer i que no disposen de recursos era el motor que ha mogut a 14 youtubers residents al país a organitzar un partit benèfic. Un convidat especial, però, s'ha colat i és que, com ha confirmat des de l'organització, la plataforma per fer donacions i el canal per seguir el partit en streming -previ pagament d'un euro- ha patit un atac i ha minvat les persones que l'han pogut seguir a distància.

El cost de la donació és de 14,000 euros i consta de 10 perruques de cabell natural i 10 tractaments per tatuar les celles en persones que pateixen càncer i tenen recursos limitats.

Tot i això, la donació final, 10 perruques de cabell natural i 10 tractaments per tatuar les celles de persones en tractament de càncer, ho ha sofert cap modificació. En aquest sentit, la consellera massanenca, Mireia Ramos, ha indicat que el cost total "és de 14.000 euros" i ha volgut destacar la qualitat d'aquestes, posant com a exemple que "les perruques tarden dos mesos a fer-se" i el preu no és barat, fet que provoca que persones amb poc recursos econòmics no hi puguin accedir. En aquest sentit, la cònsol major de la Massana Olga Molné, ha volgut ressaltar el caràcter solidari de l'esdeveniment i és que "malauradament, cada vegada hi ha més dones que pateixen càncer". Al pavelló s'han congregat unes 150 persones, però com ha assegurat Ramos, "'han venut 600". "La gent sabia que no vindria, però igualment ha volgut comprar-la per posar el seu granet de sorra", ha afirmat.

L'altre anècdota del partit l'ha protagonitzat l'arbitre que ha arribat tard. De fet, la primera meitat s'ha jugat sense i ell i ha fet acte de presència a la mitja part provocant rialles entre tots els assistents. Ja amb ell no ha canviat el caracter festiu i distès del partit per una bona causa.

No només han gaudit els youtubers que han participat en el partit, sinó també els assistnets, sobretot els infants. Amb youtubers a la pista i a la grada han fet gal·la de la seva espontanietat per demanar fotos i endur-se un bon botí cap a casa. Molt poques vegades els poden tenir a tans idols en tant poc espai. 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending