Vicky Jiménez trenca la mala ratxa a Saragossa

L’andorrana supera la primera ronda del quadre de dobles del torneig W25 de la capital aragonesa fent parella amb Laura Hietaranta: superen per 6-0 i 6-2 al duet format per Gyeong Seo Lee i Claudia Sofia Martínez

Vicky JIménez.
Vicky JIménez.

Vicky Jiménez ha trencat la mala ratxa de les darreres setmanes. Això sí, en dobles. Fent parella amb Laura Hietaranta, totes dues han superat la primera ronda del torneig W25 ITF de Saragossa. Ho han fet superant amb claredat (6-0 i 6-2) les seves rivals: Gyeong Seo Lee, de Corea del Sud, i la mexicana Claudia Sofia Martínez.

L’andorrana no havia tingut sort en els seus darrers partits, amb la decepció que va suposar quedar fora de la ronda prèvia de l’US Open a les primeres de canvi i la derrota a Valladolid. Tocava un bon resultat per posar fi a la mala ratxa i aquest ha arribat, ni que sigui en torneig de dobles. Aquests dies Jiménez disputa el torneig de Saragossa, on fa parella amb la jove finesa Hietaranta.

En el seu debut, a priori, tenien uns rivals assequibles -molt per darrere en el rànquing WTA-. I sobre la pista han sabut demostrar aquesta condició de favorites. Seo Lee i Martínez han estat superades amb claredat. Al primer set, no han tingut cap opció i l’han perdut en blanc (6-0). Al segon, tot just han pogut plantar una mica de cara (6-2).

Més complicat s’albira el duel de segona ronda. Allà esperen Sara Beth Grey i Kathleen Kanev, caps de sèrie número 2 del quadre. Pel que fa al torneig individual, Jiménez debutarà aquest dimarts davant Chantal Sauvant.

Comentaris

Trending