Vicky Jiménez cau a quarts del torneig de Buenos Aires

L’andorrana ha cedit en dos sets (7-5 i 6-2) davant l’argentina María Lourdes Carle, contra la qual durant bona part del duel ha anat sempre a remolc

Vicky JIménez.
Vicky JIménez.

Vicky Jiménez ha quedat fora del torneig de Buenos Aires en caure en dos sets (7-5 i 6-2) davant la local María Lourdes Carle. L’andorrana no ha pogut fer valer el seu millor rànquing WTA (ella és la número 121 i l’argentina, la 160) i s’ha quedat fora de les semifinals del segon tornegi de la gira per Sud-amèrica prèvia al seu debut en un certamen a Andorra, a partir del dia 28.

Durant el primer set, Jiménez ha anat gairebé tota l’estona a remolc, després de cedir els seus primers dos serveis. Malgrat això, l’andorrana ha aconseguit reaccionar i igualar a 5. Quan tot semblava indicar que s’hauria de decidir al ‘tie break’, un altre trencament ha permès Carle endur-se el primer parcial.

L’inici del segon set ha sigut esperançador. L’andorrana ha trencat el servei a la seva rival i després ha retingut el seu, fet que l’ha situat amb un 0-2 al marcador. Semblava que hi havia opcions de repetir la remuntada de vuitens, però no ha estat així. Carle, amb el suport del públic, ha reaccionat i ha acabat guanyant sis jocs consecutius, per tancar el duel amb un 6-2.

Comentaris (1)

Trending