Vicky Jiménez cau en la primera ronda de la fase prèvia de Wimblendon

L’andorrana ha guanyat el primer set davant la britànica Anna Brogan (6-4), però ha vist com la seva rival remuntava (5-7 i 3-6) i esmicolava les opcions de disputar el quadre principal del Grand Slam

Vicky Jiménez no ha tingut sort a Wimblendon.
Vicky Jiménez no ha tingut sort a Wimblendon.

L’aventura de Vicky Jiménez a Wimblendon ha estat molt curta. La tennista andorrana continua sense tenir sort en les prèvies dels Grand Slam i no ha pogut superar la primera ronda. Ha caigut derrotada en tres sets (6-4, 5-7 i 3-6) davant la britànica Anna Brogan. Tot i guanyar el primer set, l’anglesa ha acabat remuntant.

El partit havia començat força bé per a Jiménez, amb un trencament de servei sobre la seva rival, número 370 del rànquing WTA, però Brogan li ha tornat ja en el segon joc. A partir d’aquí, certa igualtat, amb algun parcial força disputat fins que l’andorrana, en el novè, ha tornat a guanyar el servei de la britànica i ha acabat apuntant-se el set (6-4).

La igualtat ha presidit la segona màniga, fins al 5-5. Quan Jiménez treia per forçar el ‘tie break’, la britànica l’ha sorprès i s’ha posat amb un 0-40 en el joc, avantatge que no ha desaprofitat. A la segona oportunitat, s’ha adjudicat el set (5-7).

En el tercer i definitiu, Jiménez ha fallat en el tram decisiu. Després d’igualar a tres jocs, ha vist com Brogan li ha guanyat tres de consecutius i ha acabat tancant el duel (3-6).

Comentaris

Trending