Vicky Jiménez s’acomiada de l’Open d’Andorra perdent en dos sets contra una rival superior

L'alemanya Tatjana Maria s'imposa per 6-0 i 6-3 en una hora i quart de partit i es classifica pels setzens de final

Vicky Jiménez es disposa a colpejar la pilota durant el partit d'aquest dimecres. OPEN ANDORRA

Vicky Jiménez ha quedat eliminada a la primera ronda de l'Open d'Andorra de tennis. Ha perdut contra l'alemana Tatjana Maria en dos sets (6-0 i 6-3). L'andorrana ha millorat a la recta final de la segona mànega però la remuntada era molt díficil per la diferència en el marcador.

Maria ha encarrilat el primer set amb un 4-0, tot i que en el quart joc, Jiménez ha tingut oportunitats per conservar el seu servei amb dues avantatges que no ha pogut aprofitar. L'alemana molt segura no feia quasi errades no forçades. En el cinquè joc ha disposat d'un 0-30 amb servei de Maria que ha pogut igualar (30-30).  Malgrat la diferència, el joc s'anava equilibrant. Jiménez entrava més en el partit però no s'anotava el seu primer joc en no acabar de rematar-lo, cosa que ha fet la seva rival (5-0) per emportar-se tot seguit el primer set en blanc (6-0) en 33 minuts.

El fet que el torneig es jugui a tres sets, obligava l'andorrana a una reacció. El primer joc del segon se l'ha endut l'alemana amb el seu servei i sense problemes.Guanyava els jocs quan sacava amb molta facilitat i a la Vicky ho intentava quan servia, es posava per davant en el marcador i era Maria qui se l'acabava enduent (2-0). El partit anava en camí de convertir-se en un monòleg. En 48 minuts, Maria havia sumat nou jocs per cap de la seva rival.

Una de les darreres opcions de Jiménez era el quart joc amb el seu servei per evitar que el passeig triomfal de la seva adversària que s'ha començat posant per davant (0-15 ,15-30 i 15-40) per fer pujar el 4-0 al marcador. Tota una muntanya per una i una catifa vermella per a l'altra que tot i això ha cedit dos jocs (5-2). Maria ha disposat en el vuitè d'una pilota de partit que ha neutralitzat Jiménez amb una volea per acabar guanyant el joc (5-3) i tenin opcions de sumar un quart al seu marcador (0-30). Aquest cop, però, l'alemanya no s'ha deixat sorprendre i ha tancat el partit (6-3) i l'eliminació de l'andorrana.

La tercera jornada del torneig ha combinat els partits de trenta-dosens amb els de setzens. A la primera ronda, han aconseguit la classificació Chang que ha superat Schoofs (6-3 i 7-5) i Baindl que ha derrotat Ozgen (7-6 i 6-3). Als setzens de final, Peterson s'ha desfet de Snigur (6-4 i 6-1) i Lisicki ha fet el mateix amb Charaeva (6-0 i 6-3). Snigur era la cap de sèrie número 7. També a la ronda de setzens, Parks ha eliminat Dodin (6-3 i 7-6).i Van Uytvanck ha fet el mateix amb Scott (7-5 i 6-2).