Tunde paga la clàusula i deixa el MoraBanc

El pivot era un dels jugadors amb contracte que ja havien mostrat la seva intenció d’abandonar la disciplina del club andorrà

Comentaris

Tunde entra a cistella durant un partit.
Tunde entra a cistella durant un partit. MARTIN IMATGE

El pivot de Serra Leone Babatunde Olumuyiwa, conegut professionalment com a Tunde, no seguirà al MoraBanc Andorra. El jugador ja havia mostrat la seva intenció d’abandonar la disciplina del club andorrà tot i tenir contracte per a la propera temporada donat el descens de l’equip. És el mateix cas d’Oriol Paulí o David Jelinek, la relació amb el qual s’ha enverinat atès que l’escorta txec entén que perdent la categoria el contracte no és vinculant.

Tunde i els seus assessors han optat per la via ordinària i més senzill d’abonar la clàusula de rescissió acordada quan es va pactar l’allargament del contracte. Així ho ha informat aquest migdia el MoraBanc Andorra, que “agraeix la professionalitat” del basquetbolista i li desitja sort en el futur. L’ala-pivot, d’entrada, almenys abans de l’arribada de Natxo Lezkano, interessava a la direcció esportiva del club de la Baixada del Molí per tal que continués formant part de la plantilla, ara a la LEB Or.

De fet, Tunde ja va ser ‘pescat’ pel MoraBanc la primavera del 2020 per tal de disputar el play-off pel títol marcat per la pandèmia, d’un equip LEB. Per tant, el jugador africà ja tenia experiència en aquesta categoria. Ara, el físic basquetbolista té la voluntat de continuar a la Lliga Endesa.

Etiquetes

Comentaris

Trending