La selecció femenina sub19 debutarà a l’europeu de la categoria contra Gal·les, Albània i Moldàvia

La selecció tricolor serà l'amfitriona en un minitorneig que per al grup B3 es disputarà del 19 al 25 d'octubre d’enguany

Una imatge del sorteig que s'ha celebrat
Una imatge del sorteig que s'ha celebrat FAF

La Selecció Nacional Femenina Sub19 debutarà en competició oficial en la fase de classificació per al Campionat Europeu 2021-2022 de la categoria. Aquest dijous s'ha celebrat el sorteig amb els 52 combinats nacionals que participaran en la Ronda 1 i Andorra ha estat enquadrada a la Llliga B, concretament al Grup 3, juntament amb Gal·les, Albània i Moldàvia. A més, El Principat serà el país amfitrió del minitorneig, que es disputarà del 19 al 25 d'octubre vinent. 

La fase de classificació per a l'Europeu femení sub19 torna després que les dues edicions anteriors s’haguessin de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta competició estrenarà format, amb un estil similar al de la UEFA Nations League, composta per dues lligues i diferents grups que substituiran a les antigues rondes de classificació i elit, tot i que es mantenen els minitornejos en una única seu. Respecte a la fase final, es disputarà el 2022 a la República Txeca.

Comentaris

Trending