Rodri arriba a l’Inter d’Escaldes amb la voluntat de “professionalitzar” el club

El nou mànager esportiu, presentat aquest dimarts de manera oficial, ha declarat que l’equip lluitarà per tots els títols

La roda de premsa de presentació del nou mànager esportiu de l’Inter Club d’Escaldes, Antonio Rodríguez Saravia
La roda de premsa de presentació del nou mànager esportiu de l’Inter Club d’Escaldes, Antonio Rodríguez Saravia interescaldes.com

El nou mànager esportiu de l’Inter Club d’Escaldes, Antonio Rodríguez Saravia, més conegut com a Rodri, ha anunciat que s’encarregarà de “professionalitzar” l’equip, supervisant els diferents departaments de l’entitat i ajudant des de la seva experiència. Durant la seva compareixença, ha volgut destacar que la seva intenció és donar a conèixer el club no només al Principat, sinó a altres països. A més, també durà a terme un treball conjunt amb la base per “inculcar els valors de l’esport i els hàbits saludables”.

Rodri ha explicat que l’Inter el va contactar i li va proposar que visités els entrenaments. “Ells entenien que la meva contractació era molt difícil, però em va semblar un club seriós, amb una manera d’entendre l’esport molt interessant i a poc a poc em van seduir. L’equip té molta qualitat i crec que es poden fer coses importants”, ha declarat, i ha afegit que “el projecte és molt ambiciós, volem professionalitzar el club, desenvolupar tota la infraestructura”.

Respecte a la Lliga Multisegur, el mànager ha declarat que l’equip es troba en una situació òptima per començar a competir i que, encara que són conscients que guanyar títols serà difícil, hi ha una plantilla molt competitiva, amb diferents onzes de garantia i preparats per afrontar el dia a dia del futbol professional. “La lliga andorrana ha crescut molt els últims anys, és difícil fer gols i els equips es reforcen més cada any, però amb la meva experiència i els entrenadors que tenim lluitarem per aconseguir tots els títols”, ha afirmat.

Pel que fa a la disputa entre Ildefons Lima i la federació, Rodri ha defensat el jugador de l’Inter: “Ilde ho ha donat tot pel seu país, és una situació molt complicada per ell. Aquesta mena de situacions sempre dolen, abans que futbolista és persona i tots intentem ajudar-lo. Esperem que se solucioni com més aviat millor”.

Etiquetes

Comentaris

Trending