Record del futbol andorrà als desapareguts José Gonçalves, Elisabete Castanheira i Joan Romero

La gala de final de temporada reparteix fins a 30 premis esportius, a més de reconèixer la trajectòria de tres persones que van dedicar una part important de la seva vida a l’esport de la pilota

Foto de família dels premiats a la Nit del futbol.
Foto de família dels premiats a la Nit del futbol. FAF

El futbol andorrà ha celebrat aquest dijous la seva nit. La gala ha servit per reconèixer els millors equips i jugadors de la passada temporada. En total, s’han entregat fins a 33 guardons. Tres d’ells han estat per reconèixer tres figures que han desaparegut el darrer any i que havien dedicat bona part de la seva vida a aquest esport: José Gonçalves, Elisabete Castanheira i Joan Romero.

Han estat els moments més emotius d’un acte que ha aplegat prop de 150 persones a l’hotel Suite Plaza d’Andorra la Vella. Com és tradicional, la Nit del Futbol ha permès premiar a jugadors i clubs que han destacat la passada temporada. També, però, s’ha tingut un record per persones que han donat molt per aquest esport. És el cas de Gonçalves, Castanheira i Romero. Persones properes han recollit el reconeixement a la memòria que ha volgut atorgar-los la FAF. Abans d’iniciar la gala, de fet, també s’ha tingut un record per l’expresident de l’entitat, Víctor Santos.

 Homenatge a José Gonçalves.
 Homenatge a José Gonçalves.

A banda, s’han entregat 30 guardons més. En l’àmbit individual, Guillaume López, de l’Atlètic Escaldes, ha recollit el premi com a màxim golejador de la Lliga Multisegur, guardó que a la Lliga Unida s’han repartit Lluis Martins i Sebastià Bertran, tots dos del Pas de la Casa. Per la seva banda, Rodrigo Piloto ha estat elegit el millor jugador de futbol onze i Aitor Rubio, de futbol sala.

Entre els tècnics, Fede Bessone i Alex Carvalho han recollit el guardó a millor entrenador. I Luis Miguel Pinilla i Antoine Chiaramonti han estat escollits els millors entre els àrbitres de totes dues modalitats. En aquest col·lectiu, han recollit una menció especial fins a set col·legiats més. Un altre àrbitre, Bruno Parente, ha recollit un reconeixement a la trajectòria, el mateix que ha fet Emilio Gómez com a entrenador.  

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending