Primer dia del MoraBanc Andorra 2020-21

Els jugadors s’han sotmès a les revisions mèdiques i les proves d’esforç, així com a unes proves de coronavirus que són encara més vitals després dels positius detectats a altres equips ACB

Sergi García, un dels nous, passant la prova d'esforç.
Sergi García, un dels nous, passant la prova d'esforç. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha tornat aquest dilluns a la feina. Com a primer pas del retorn a l’activitat, els jugadors s’ha sotmès a les proves físiques i d’esforç preceptives. A banda, se’ls han fet proves PCR per descartar que cap d’ells s’hagi contagiat amb el coronavirus. Aquests tests són encara més importants després que l’ACB informés ahir de cinc positius en la plantilla del Montakit Fuenlabrada.

Els tretze jugadors de la plantilla confeccionada pel club tricolor de cara a la nova campanya han iniciat aquest dilluns l’activitat. Tots s’han incorporat amb ganes de tornar als entrenaments, a partir de dimecres. Per ara, l’activitat a consistit en sotmetre’s a les tradicionals revisions mèdiques i proves d’esforç característiques d’aquests retorns, amb la malaurada novetat d’aquest any: les PCR per detectar el coronavirus.

Aquestes han guanyat encara més importància després que, els darrers dies, s’hagin detectat diferents casos de Covid-19 en equips de la lliga ACB. Els darrers, aquest diumenge. Fins a cinc jugadors de Montakit Fuenlabrada han donat positiu i un del Baskonia. La patronal analitzarà dimecres la situació en una reunió telemàtica convocada d’urgència.

Haukur Palsson, un dels nous fitxatges.
Haukur Palsson, un dels nous fitxatges.

Aliens a aquesta situació, els jugadors tricolors han afrontat amb humor i il·lusió el seu primer dia de temporada. Era un dia especial sobretot per a les noves incorporacions, com ara Sergi García, que ha destacat que “estic amb moltes ganes de guanyar coses amb el MoraBanc” ha indicat. Els qui ja coneixen la casa, com ara Banja Sy o Tyson Pérez també han assegurat que es trobaven “contents de ser aquí” i “amb ganes de començar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending