La plantilla de l’FC Andorra arriba a Almendralejo amb el somni de l’ascens al cap

Per afrontar l’eliminatòria davant la Reial Societat B, Eder Sarabia seguirà sense poder comptar amb Saverio, Héctor, Aguado i Mantovani, que no s’han recuperat dels seus problemes físics

L'expedició de l'FC Andorra, arribant a Almendralejo.
L'expedició de l'FC Andorra, arribant a Almendralejo. FC Andorra

L’expedició de l’FC Andorra ja ha arribat a Almedralejo. Després de tot un dia de viatge, jugadors i cos tècnic tricolors ja es troben a la població extremenya on dissabte jugaran la primera eliminatòria del ‘play-off’ d’ascens davant la Reial Societat B. Aquesta mateixa tarda ja han fet un entrenament al Francisco de la Hera per preparar un partit que hauran de tornar a afrontar amb baixes: en principi, cap dels lesionats que no van poder jugar a Alcoi estaran recuperats.

Potser fent cas a aquella frase de Pep Guardiola -“si ens aixequem ben d’hora...”-, l’expedició de l’Andorra ha matinat, i molt, per començar el viatge cap a terres d’Extremadura. Dos quarts de set del matí ha estat l’hora escollida per a la sortida de l’autocar, inici d’un viatge en tres fases. La primera, per carretera, cap a Lleida. La segona, en AVE, fins a Sevilla. Després, novament en autocar ja fins a Almendralejo, on s’ha instal·lat el quarter general dels tricolors.

Passades les sis de la tarda, l’expedició ha arribat a la població extremenya. La idea és realitzar entrenaments tant aquest dijous com divendres a l’escenari del partit. Dues sessions que, entre altres aspectes, han de permetre adaptar-se a la superfície de gespa natural. Cal tenir-ho tot ben lligat davant un duel on qualsevol error pot costar car i els detalls seran essencials.

Per al partit, tot apunta que Eder Sarabia tornarà a tenir les baixes dels jugadors que ja no van poder participar en el duel del passat diumenge contra l’Alcoià. Entre ells, dos homes molt habituals en els esquemes del tècnic basc com són Saverio i Héctor Hevel. Tampoc es preveu que es puguin recuperar a temps ni Mantovani ni Aguado. Tot i això, han viatjat amb la resta de companys tant per un aspecte anímic -dient-ho de forma col·loquial, per fer pinya- com per si en una hipotètica i somiada segona eliminatòria poguessin estar disponibles.

jugadors andorra dinant sevilla
Els tricolors, dinant a Sevilla.

Comentaris

Trending