Piqué i el públic tornen a Prada de Moles

El jugador del Barça i propietari de l’FC Andorra segueix el transcendental partit de l’equip que entrena Eder Sarabia, que per primer cop des de l’esclat de la pandèmia pot tenir seguidors a les grades

Gerard Piqué i un dels seus fills al costat del directiu de Kosmos i president executiu de l'FC Andorra Ferran Vilaseca. FC ANDORRA

El dia que les autoritats sanitàries han permès el retorn a les grades de Prada de Moles de públic, una de les persones que segueix el transcendental partit de l’FC Andorra contra l’Hospitalet és el jugador del Barça i un dels propietaris del club andorrà Gerard Piqué. El futbolista s’ha presentat a les instal·lacions encampadanes igual com ho han fet mig miler de persones més que volien ser testimonis del matx entre els tricolors i l’Hospitalet.

En funció del resultat que es doni aquesta tarda, el conjunt que actualment entrena Eder Sarabia podria assegurar-se una plaça a la nova Primera RFEF, que és el primer objectiu del club en l’intent següent de fer el salt a la divisió de plata del futbol espanyol. Piqué ha estat testimoni del gol fet pel davanter tricolor Carlos Martínez, que amb el cap ha situat l’1-0 en el marcador. Abans del descans, però, l’Hospitalet ha empatat gràcies a un gol de penal que no era però que ha comportat l’expulsió del defensa andorrà Mantovani, que obliga l’FC Andorra a jugar tota la segona part amb només deu jugadors.

La graderia de Prada de Moles ha recuperat aquest dissabte els seguidors.