Pau Martínez, una jove promesa de la pedrera de l’Espanyol, quart fitxatge de l’FC Andorra

L’extrem, de tot just 19 anys, arriba provinent del filial blanc-i-blau, amb el qual ja ha disputat 22 partits i ha anotat tres gols en les darreres dues temporades a Segona B

Pau Martínez amb la samarreta i bufanda tricolors, al costat del director esportiu Jaume Nogués.
Pau Martínez amb la samarreta i bufanda tricolors, al costat del director esportiu Jaume Nogués. FC Andorra

L’FC Andorra ha fet oficial la quarta incorporació per a la temporada vinent. Es tracta de l’extrem Pau Martinez, un jove jugador -té només 19 anys- que procedeix de l’Espanyol, on la passada campanya va disputar un total de 16 partits amb el filial blanc-i-blau.

El nou jugador tricolor va néixer el 10 de novembre del 2000. En la seva etapa de formació ha passat per tres de les pedreres més potents del futbol català: la Damm, el Barcelona i, ja els darrers anys, l’Espanyol. Al club periquito va arribar l’estiu del 2018 i ha passat pel seu juvenil i pel filial.

La temporada passada ja estava plenament consolidat al B. Hi va disputar setze partits, anotant dos gols. A Segona B, de fet, ja havia debutat a la 2018-19, jugant sis encontres i aconseguint un gol. En total, ja acumula 22 duels a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Es tracta d’un jugador de banda esquerra amb bon potencial ofensiu. El futbolista ja ha pogut conèixer els seus nous companys en el primer entrenament de la pretemporada celebrat aquest matí a Prada de Moles. “La rebuda ha estat molt bona”, ha indicat, per després assegurar que “tenia ganes de venir a aquest projecte perquè és molt ambiciós”. També ha valorat de forma positiva el primer contacte amb qui serà el seu entrenador, Nacho Castro: “M’ha transmès confiança i molta tranquil·litat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending