Oriol Paulí, Malik Dime i Haukur Palsson ja llueixen els colors del MoraBanc

La plantilla torna aquest dilluns als entrenaments per començar a preparar la nova temporada i el club ha compartit a xarxes imatges de tres dels nous fitxatges al país i amb la bufanda de l’equip

Oriol Paulí, amb la bufanda del MoraBanc.
Oriol Paulí, amb la bufanda del MoraBanc. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra torna demà als entrenaments per preparar la nova temporada a la lliga ACB. La plantilla celebrarà demà la primera jornada de preparació, a la qual ja participaran les noves incorporacions. Oriol Pauli, Malik Dime i Haukur Palsson ja llueixen els colors tricolors.

La tornada als entrenaments és aquest dilluns però, lògicament, molts dels membres de la nova plantilla ja es troben al Principat. Entre ells tres de les noves incorporacions que tindran demà el seu primer contacte amb la ‘Bombonera’. Les xarxes socials de l’entitat han deixat clar que ja presumeixen dels colors del MoraBanc.

Via Twitter i Instragram, el club ha compartit imatges de tres dels nous jugadors amb la bufanda de l’entitat. És el cas de l’aler islandès Haukur Palsson, el pivot Malik Dime i l’escorta Oriol Paulí, que dilluns s’afegiran a la resta de membres de la plantilla tricolor.

Etiquetes

Comentaris

Trending