El MoraBanc presenta Paulí i García com "una aposta de present amb perspectiva de futur"

S'incorporen a la plantilla andorrana per poder tenir més regularitat i créixer com a jugadors

Comentaris

Els dos jugadors durant l'acte de presentació.
Els dos jugadors durant l'acte de presentació. Altaveu

El MoraBanc Andorra ha presentat aquest dimarts Oriol Paulí i Sergi García, dues de les incorporacions. El director general del club, Francesc Solana ha explicat que els fitxatges "són una aposta de present amb una perspectiva de futur molt important. Confiem molt en la seva implicació".  Solana també creu que el club és el marc ideal on poder progressar.

 

Els dos jugadors arriben per tenir més minuts i per aportar solidesa a una plantilla que d'entrada, com a la temporada anterior, té dues competicions que són  la Lliga ACB-Endesa i l'Eurocup, i que poden ser tres amb la Copa. Oriol Paulí, que militava a l'Herbalife, i Sergi García, (exBaskonia), han coincidit en assenyalar que pot ser una temporada atípica per la pandèmia del coronavirus i que no es poden fer previsions. "Hem d'anar dia a dia perquè les coses poden canviar".

García ha apuntat que "s'ha format un bon grup per competir a la Lliga i a l'Eurocup" i ha assegurat que ha vingut a Andorra per "créixer com a jugador". Paulí, per la seva banda, ha comentat que "tots dos portem una bona carrera però ens falta fer un pas endavant". Sobre aquest punt, Francesc Solana ha afegit que el fet de créixer com a jugadors "contribuirà a donar éxits a l'equip".

Paulí, un aler nascut a Girona, estava sense equip després d'haver acabat el seu contracte amb Herbalife. El mallorquí Sergi García juga de base i va ser el jugador més jove que va debutar amb el CAI Saragossa amb només 16 anys. El primer s'incorpora per tres temporades i García per dues.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending