El MoraBanc perd a Mònaco tenint opcions fins al darrer segon

Els tricolors han tingut l'oportunitat en l'última jugada per empatar o guanyar en un partit marcat per les defenses i el desencert

Bost intenta fer jugada marcat per Hannah en el partit d'aquest dimarts. AS MONACO

El MoraBanc ha perdut a Mònaco per 66-64 en el darrer matx de la fase de grups de l'Eurocup. El MoraBanc ha d'afrontar ara dos partits importants a la Lliga ACB-Endesa, el primer d'ells aquest dissabte contra el Baskonia i després dontra el Reial Madrid. Senglin ha reaparegut ja recuperat la seva lesió.

El fet que els dos equips ja estiguessin classificats pel Top-16 ha propiciat una primera part amb poca intensitat i moltes errades. Ho demostra el marcador (30-25) però també les estadístiques que, per part del MoraBanc eren després de 20 minuts de joc de 4 de 15 en tirs de dos i de 4 de 17 en triples. No eren gaire millors les del Mònaco però els permetien manar en el marcador. Els dos equips havien perdut 20 pilotes (11 dels locals i 9 per part dels tricolors) en uns minuts marcats pels desencerts.

A la represa els tricolors han reaccionat amb un triple de Paulí i quatre punts consecutius de Senglin. Amb un parcial en aquest quart de 10-18, el marcador s'ha posat en un 40-43.

El Mònaco ha tornar a recuperar el comandament del partit i s'ha acabat imposant per un ajustat 66-64 tot i que els homes d'Ibon Navarro han disposat de la darrera possessió per empatar o guanyar. El triple, però no ha entrat. Ara els tricolors esperen saber el darrer rival al Top-16 on ja estan confirmats Mornar Bar i Herbalife. Els tricolors han passat de fase amb només tres victòries i set derrotes.

MÒNACO (66): Bost 7, Inglis 12, Knight 10, Yeguete 7, Willis 11 -cinc inicial-, O'Brien 2, Lessort 5, Choupas 12, Demaris 1, Ndoye 3, Ratton 0. .13 de 18 tirs lliures; 19 de 37 llançaments de dos; 5 de 16 triples; 33 rebots (27 defensius i 6 ofensius); 20 personals comeses.

MORABANC ANDORRA (64): Hannah 9, Paulí 7, Palsson 5,  Llovet 4, Sy 16  -cinc inicial-, Olumuyiwa 2, Garcia 2, Jelinek 6, Gielo 9, Senglin 4 i Colom 0. 13 de 16 tirs lliures; 15 de 34 llançaments de dos; 7 de 279 triples; 36 rebots (22+14); 21 faltes comeses

Àrbitres: Rossi, Trawicki i Konstatinovs

Parcials: 16-12, 14-13, 10-18, 26-21.