El MoraBanc lliga Rafa Luz com a un dels directors del projecte LEB Or

El base hispano-brasiler que ja havia jugat al club fa cinc anys fitxa per un any més dos més si s’aconsegueix l’ascens a la Lliga Endesa

Rafa Luz vestint la samarreta del MoraBanc.
Rafa Luz vestint la samarreta del MoraBanc. ARXIU

Rafa Luz torna al MoraBanc Andorra per ser un dels directors d’orquestra de l’equip de Natxo Lezkano en el projecte de LEB Or. L’internacional brasiler, de 30 anys, firma per tres temporades, encara que les dues últimes només serien d’obligat compliment si l’equip aconsegueix l’ascens a la Lliga Endesa.

Luz torna a Andorra -va jugar al Principat la temporada 2018/19- després d’haver tingut un gran any a ACB amb el Surne Bilbao amb el que va acreditar 6.1 punts, 2.4 rebots i 3.1 assistències. El conjunt basc no comptava, però, amb els serveis del base per al proper curs. Luz ha passat per diverses esquadres de la màxima divisió del basquetbol espanyol.

“És un jugador que arriba en el millor moment de la seva carrera i que escull jugar amb nosaltres a LEB Or”, ha afirmat el mànager general del club, Francesc Solana, que afegeix que “per nosaltres és important poder comptar amb jugadors que tinguin un nivell així i ganes d’afrontar un repte com el que tindrem aquesta temporada”.

Per a Solana “Rafa Luz és un jugador que ens aportarà la seva experiència, el seu físic en atac i en defensa i un caràcter guanyador que volem que tingui l’equip en una competició que serà molt dura”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending