El MoraBanc incorpora Juan Rubio, un dels jugadors més destacats de la LEB Or

Arriba procedent del Palència en el que va completar una temporada excel·lent amb 7.3 punts i tres rebots per partit i anteriorment havia militat al Real Múrcia, Valladolid i Melilla

Juan Rubio en un partit de la temporada passada amb el Palència.
Juan Rubio en un partit de la temporada passada amb el Palència. CB PALÈNCIA

Juan Rubio serà jugador del MoraBanc Andorra les dues properes temporades. L’aler murcià (26 anys, 1.98) arriba procedent del Palència en el que va completar una temporada excel·lent amb una mitjana de 7.3 punts i tres rebots per partit. Anteriorment havia militat al Real Múrcia, Valladolid i Melilla, també a Leb Or.

“Juan Rubio és un jugador complet que ens pot ajudar al 3 i al 4 i que destaca perquè sap jugar per l’equip i assumir responsabilitats quan és necessari” ha exposat el mànager general Francesc Solana afegint que “té un molt bon tir de tres punts i coneix bé la competició i això ens ajudarà molt”.

Rubio ja va destacar durant el seu pas per les categories de base, especialment per la júnior amb Ucam Múrcia.  A la temporada 2016-17, va formar part de la plantilla del Xuven Cambados amb què va disputar la passada LEB Plata fent una mitjana de 8.9 punts, 3.5 rebots i 1.5 assistències per partit en el conjunt dirigit per Manu Santos. A l'agost de 2017 signa amb el Club Melilla Bàsquet, club amb què disputa les temporades 2017/18 i 2018/19 a LEB Or. En aquesta última va fer una mitjana de 3.7 punts dos rebots per partit.

A la temporada 2019/20 signa pel Club Bàsquet Ciutat de Valladolid de la LEB Or, però després de disputar únicament nou partits amb escàs protagonisme, rescindeix el seu contracte al mes de novembre i signa pel Reial Múrcia Bàsquet de la LEB Plata.  Els números que va fer l'aler van ser de 7,2 punts per partit i 3,8 rebots. A l'agost de 2020, renovava el seu compromís amb Real Múrcia Bàsquet per una temporada per disputar la temporada 2020/21 a la Lliga LEB Or4 Va disputar 28 partits en què va acreditar mitjanes de 7.3 punts i 2.8 rebots. L'11 de juliol de 2021, signa pel Palència Bàsquet de LEB Or.

La de Juan Rubio és la segona incorporació del MoraBanc després de la del base Rafa Luz. També s'ha fet efectiva la renovació de Nacho Llovet.

Comentaris (1)

Trending