El MoraBanc feia dos anys que perseguia la polivalència d’un Palsson que volia tornar a l’ACB

El jugador islandès destaca que el club andorrà està fent les coses bé els darrers anys tant a nivell espanyol com europeu

Hakur Palsson entre Betim Budzaku, director general d'Andorra Turisme, i Francesc Solana.
Hakur Palsson entre Betim Budzaku, director general d'Andorra Turisme, i Francesc Solana. MORABANC ANDORRA

Hakur Palsson torna a la lliga ACB, a la Lliga Endesa, i ho fa per lluir la samarreta del MoraBanc. Poder tornar a la considerada segona millor lliga del món és un dels motius pels quals l’aler islandès ha decidit signar pel club del Principat, del qual ha destacat en la seva presentació, que els darrers anys està fent les coses molt bé. El mànager general de MoraBanc, Francesc Solana, ha ressaltat que feia un parell de temporada que anava rere la incorporació de Palsson.

Solana, a la seu d’Andorra Turisme, que ha servit d’escenari per a la presentació de Palsson, ha ressaltat la polivalència de l’aler com a principal element d’interès. El mànager general ha destacat que es fitxa l’islandès, després que “el mercat ens hagi donat l’oportunitat aquest estiu”, per l’experiència que ja té tant a nivell de competicions europees com a l’ACB. Alhora, “ens dóna registres que busquem”, com poden ser un bon bagatge defensiu, un notable encert triple i una bona aportació rebotadora.

Per a Solana, Palsson, de 28 anys i 196 centímetres d’alçada, aporta “un equilibri en el nostre estil de joc”. “Per nosaltres és un gran fitxatge que ens ha de fer donar un salt en la seva posició”, ha explicat Solana de l’islandès, que va aterrar a Espanya amb 19 anys per acabar-se de formar a Manresa abans d’iniciar un periple que l’ha dut, entre altres llocs, a Lugo o a Vitòria, a la lliga francesa, i el darrers curs a l’Unics Kazan.

Haukur Palsson ha destacat que la seva decisió de convertir-se en tricolor descansava en diversos factors, “per una banda conec el club de fa temps i sé que està fent les coses bé a Europa i a la lliga Endesa, també m’agrada l’estil de joc del MoraBanc de compartir la pilota i jugar en equip perquè no sóc un jugador egoista i en tercer lloc tenia ganes de tornar a la lliga ACB després de les meves etapes anteriors”.

Sobre el poc que ha vist de l’equip ha destacat el bon ambient que hi ha i ha destacat que és la classe de “jugador que està preparat per fer el que faci falta per guanyar tot i que les meves especialitats son el tir de tres, la defensa i ajudar l’equip en les situacions de desavantatge”. Palsson no ha amagat que “tinc 28 anys i potser la meva experiència també pot ajudar l’equip”.

Etiquetes

Comentaris

Trending