Missé presenta la candidatura per presidir la Federació Andorrana d'Atletisme

L'exsecretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació aposta per potenciar l'esport de base i reivindica unes instal·lacions dignes

Comentaris

Missé durant la seva etapa de secretari d'Estat.
Missé durant la seva etapa de secretari d'Estat. Altaveu

Josep Maria Missé ha presentat aquest dilluns la seva candidatura a la presidència de la Federació Andorrana d'Atletisme. Les eleccions es faran el pròxim dia 30. L'exsecretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació és el relleu de Bernat Vilella que no opta a la reelecció. Les eleccions es van convocar el passat dia 9.

Les nou persones que formen la candidatura estan vinculades a l'atletisme des de fa anys i es presenten amb la voluntat de formar una junta directiva representativa i integradora de tots els àmbits i estaments d'aquest esports. Destaca la presència de les atletes de fons lauredianes Anna Achon i Anna Artal.

Els principals eixos de la proposta passen per treballar per la potenciació de l’atletisme en edats de formació i recuperar el seu paper com activitat de base per a tots els esports. En aquest sentit volen rellançar els campionats d’atletisme escolars i el suport a les escoles d’atletisme dels clubs.

També volen crear una proposta atractiva pel creixent nombre de practicants d’atletisme popular que els animi a federar-se, consolidar la seva afició i gaudir dels serveis i suport que des de la federació els hi poden donar. La necessitat de disposar d'unes instal·lacions suficients i dignes i la potenciació de l'atletisme femení són altres de les seves prioritats.

Etiquetes

Comentaris

Trending