‘Mimi’ Gutiérrez torna a quedar molt lluny del top 30 a la segona prova de la Copa del Món a Levi

L’esquiadora andorrana ha acabat la primera mànega en el lloc 48, a força distància de les pretensions establertes tot i que amb un temps millor

Mireia Gutiérrez.
Mireia Gutiérrez. CRISTOPHE PALLOT / AGÈNCIA ZOOM

Levi no ha provat a Mireia Gutiérrez. L’esquiadora andorrana encara ha quedat més lluny de la zona de punts -per posicions- aquest diumenge que en la primera de les proves de la Copa del Món disputades a l’estació finlandesa. La seva baixada en l’eslàlom ja l’ha deixat fora del top 30 només acabar-la, per tant ja sabia que no podria competir en la segona mànega. Finalment s’ha situat en un pobre 48è lloc, a molta distància del que la mateixa ‘Mimi’ i el seu entorn pretenien.

No ha estat un bon cap de setmana el de Gutiérrez a Levi. Les sensacions han anat a pitjor en el segon dia de competició, almenys en el primer tram del traçat, i els poc més de 57 segons invertits en completar el recorregut, tot i ser menys que dissabte, han estat una muntanya, una muralla, per poder-se situar ja no entre els llocs que donaven pas a disputar la segona mànega sinó, tan sols, a poder-hi lluitar per accedir-hi. Res. Impossible. 

El crono de Gutiérrez s’ha quedat a 2.69 del millor temps de la primera mànega, que ha estat compartit entre la suïssa Michelle Gisin i l’eslovaca Petra Vlhova, les dues amb 54.32. Tot i això, la referència per a Mireia Gutiérrez era la 30ª posició, que avui ha estat més cara que ahir, amb un temps de 56.14, de l’austríaca Bernadette Schild. Avui, entre la 20ª posició i la 34ª, hi ha hagut una diferència de mig segon.

 

Segons ha explicat el tècnic Yago Antes, l’esquiadora andorrana ha perdut massa temps a la part alta del traçat, a la zona més plana, però ha esquiat bé al mur, la qual cosa corroborava l’andorrana en la seva anàlisi de la cursa. La pròxima cita de Mireia Gutiérrez serà l’eslàlom de la Copa d’Europa de Klausberg, a Itàlia, el 12 i 13 de desembre, sempre que no hi hagi cap variació d’última hora degut a les cancel·lacions que s’estan produint en tot el calendari.

Mireia Gutiérrez ha assegurat que “avui, a nivell de temps, comparat amb la primera, estic més a prop. De les trenta estic un pelet més lluny que ahir, però penso que són dos dies positius per a mi. Feia molt que no competia, sobretot en Copa del Món, després de la lesió a la mà. Arribava aquí sense saber ben bé on estava. Estic contenta amb certes parts que he fet, amb el meu esquí d’avui al mur, de la part de dalt hauré d’analitzar el vídeo per saber on he fallat. Però, tot i així surto de Levi amb un pel més de confiança, sabent on fallo, on he de millorar per a les següents, i ara preparada per poder entrenar i recuperar una mica les dolentes condicions que he tingut aquest estiu, i seguir per aquest camí i confiar que les pròximes vagin millor”.

Etiquetes

Comentaris

Trending