Els grups U16 i U19 del batxillerat esportiu, a la glacera de l’Stelvio

Cadascun funciona de manera autònoma, tot i que també compaginen sessions d’entrenament conjuntes

https://www.youtube.com/watch?v=TICyC0SXNSA

Els esquiadors del batxillerat espotiu continuen creixent en la pràctica de l’esquí de competició, i ho fan aquests dies a la glacera de l’Stelvio, una de les cites obligades de l’estiu. “Les sensacions són bones, ja que estan funcionant fins i tot millor que l’any passat”, ha assegurat el màxim responsable esportiu, Xavier Bellsolà.

Els dos grups d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) es troben a la glacera de l’Stelvio, una de les cites gairebé obligades en temporada estiuenca i els equips també aprofiten les condicions de la glacera per continuar esquiant i preparant la temporada, segons informa aquest dilluns en un comunicat la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

L’evolució dels dos grups de l’EEBE, els U16 i els U19, es fonamenta en generar les bases perquè els esquiadors continuen creixent en la pràctica de l’esquí de competició. Entre el treball físic que encara continua el seu procés també s’inclou la feina sobre la neu que, en aquest cas a l’Stelvio, es fa aquests dies.

El grup U16 de l’EEBE va arribar a la glacera el 29 d’agost per romandre fins el dia 7, mentre que l’U19 va arribar el dia 1 i allargarà l’estada fins el dia 10. Cada grup funciona de manera autònoma, tot i que també compaginen sessions d’entrenament conjuntes, la qual cosa beneficia al grup en la seva totalitat.

Així ho explica Xavier Bellsolà, màxim responsable esportiu de l’EEBE: “Les sensacions són molt bones. El grup U19 està funcionant molt millor que l’any passat. La veritat és que tenim un grup d’U19 que porta dos anys amb nosaltres i això es nota molt, perquè ja estan en la dinàmica, ja els hem estat formant i ara tenim els fruits. En les dinàmiques es nota molt”.

El bloc U19 masculí el formen Aritz Alvarez, Jaume Núñez, Pere Cornella, Cerni Gil, Marc Fernández, Èric Ebri, Enzo Fuentes, Nicolàs Piccino, Adrià Prats i Ferran Torres, a més de Lluís Torres, que no ha pogut viatjar per lesió. L’estructura U19 femenina de l’EEBE no hi és en aquesta estada a l’Stelvio perquè està integrat en l’equip nacional femení.

Així mateix, l’U16 femení està format per Minerva Tor, Lia Escabrós, Emma Rafel i Isona Cerro, mentre que l’U16 masculí és el format per Maià Font, Iu Carmona, Nicolau Daban, Jordi Tàpies, Joan Loan i Tom Farré.

Pel que fa a l’’staff’ tècnic, amb Bellsolà al capdavant, compta amb Didac González i Aitor Mulero, a més de Marc Oliveras i Matías Vargas, que s’estrenen a una estada com a tècnics, així com Martí Lázaro, que és el preparador físic.

Etiquetes

Comentaris

Trending