L’FC Andorra cedeix Izan Fernández al Mollerussa

Es vol que el jove davanter gaudeixi de minuts per continuar la seva evolució i el considera que els tindrà al quadre lleidatà, que milita a Primera Catalana

Izan Fernández, en un partit amb el filial tricolor.
Izan Fernández, en un partit amb el filial tricolor. FC Andorra

El jove davanter de l’FC Andorra Izan Fernández jugarà aquesta temporada al Mollerussa. Tots dos clubs han arribat a un acord perquè el punta s’incorpori a la disciplina del conjunt lleidatà, que aquesta campanya militarà a Primera Catalana. S’entén així que tindrà els minuts que necessita per continuar la seva progressió.

Izan, de 19 anys, s’ha format al futbol base del club tricolor i fa temps que es troba integrat a la disciplina del primer equip sense que, però, hagi pogut gaudir d’excessives oportunitats. De fet, fins ara només ha disputat quatre partits, tres a Primera Catalana i un a la Copa Catalunya. La passada temporada, això sí, va ser un home clau al filial, que va aconseguir l’ascens a Tercera Catalana.

La direcció esportiva, però, entén que Izan necessita minuts a una categoria superior. I aquests arribaran a Primera Catalana, amb el Mollerussa. L’equip lleidatà jugarà al subgrup B2 de la categoria. Ho farà en qualitat de cedit després de l’acord al qual han arribat totes dues entitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending