Els equips de la FAE completen els entrenaments a Suècia

El director de la secció d’esquí alpí, Max Tissot ha valorat “molt positivament” l’estada i ha destacat que la majoria de dies han tingut “unes condicions de neu espectaculars”

L'esquiador Àlex Rius durant un entrenament a Suècia
L'esquiador Àlex Rius durant un entrenament a Suècia FAE

Els equips de tècnica de la FAE han completat els seus entrenaments a Suècia. Amb l’arribada del bloc masculí el passat diumenge al Principat, es tanca l’estada que, anualment, es programa als països nòrdics per poder esquiar abans de l’inici de les competicions. El director de la secció d’esquí alpí, Max Tissot ha valorat “molt positivament” els entrenaments i ha destacat que la majoria de dies han tingut “unes condicions de neu espectaculars”.

El grup de tècnica femení, amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, va estar entrenant a l’estació de Kabdalis del 21 d’octubre al 8 de novembre. Per la seva part, el bloc masculí, integrat per Joan Verdú, Àlex Rius, Àxel Esteve, Xavi Cornella, Gabriel Bartumeu i Ty Acosta van estar primer a Kabdalis de l’1 al 8 de novembre i, després, a Gallivare, més al nord de Suècia. No obstant això, Verdú i Esteve van marxar dies abans perquè havien de competir a Suïssa, però finalment, el mal temps no ho va permetre.

Després d’uns dies de descans, la federació planificarà els entrenaments d’acord amb el calendari, que s’haurà de refer a expenses dels canvis de curses que s’han produït

Amb l’arribada al país de Rius, Cornella, Gabriel i Acosta, així com de tot l’equip tècnic, la FAE dóna per finalitzada l’estada. A partir d’ara, després d’uns dies de descans, la federació planificarà els entrenaments d’acord amb el calendari, que s’haurà de refer a expenses dels canvis de curses que s’han produït les últimes setmanes.

Tissot ha valorat “molt positivament” l’estada a Suècia. “Al principi hi havia poca neu i temperatures altes, però a poc a poc han anat baixant. Hem tingut dies d’esquí molt bons, amb unes condicions de neu espectaculars, i els corredors han quedat molt satisfets amb la feina que s’ha fet”, ha destacat. Respecte a la cancel·lació de la competició a Suïssa, el director ha declarat que “és una llàstima, però la resta dels esquiadors ha aprofitat per fer entrenaments amb altres equips i tots estan molt satisfets. Ara cal una mica de descans, però ràpidament pujarem altra vegada als Alps i trobarem curses per fer”.

Etiquetes

Comentaris

Trending