El desencert en els tirs de dos i les pèrdues de pilota deixen sense opcions al MoraBanc

Els tricolors, sense Tyson Pérez i Senglin, perden per 76-61 contra el Lokomotiv Kuban a l'Eurocup

Palsson llença un triple marcat per Kalinetis durant el partit d'aquest dimecres. LOKOMOTIV KUBAN

El MoraBanc Andorra ha perdut per  76-61  contra el Lokomotiv Kuban en la quarta jornada de l'Eurocup. Sense encert en els tirs de dos (10 de 49), amb moltes pèrdues de pilota i amb les baixes de Sy, Diagne, Tyson Pérez i Senglin no han tingut res a fer contra els locals. És la tercera derrota a la competició per una victòria. El diumenge juguen a la Lliga ACB-Endesa a la pista de l'FC Barcelona.

Les errades i les imprecisions per les dues bandes han marcat la primera part on els menys desencertats han estat els locals. El MoraBanc ha arribat a perdre fins a tres pilotes consecutives i Dime ha fallat dues esmaixades i tot el que ha llençat (0 de 6). Això i el pèssim percentatge de dos (4 de 24) ha fet que el Lokomotiv se n'anés als vestidors amb deu punts d'avantatge i sense fer res de l'altre món. I encara sort de l'eficàcia de Palsson, autor de 12 (3 de 4 triples) dels 27 punts andorrans tot i estar en pista 14 minuts. El seu encert, però, s'ha acabat aquí perquè a la resta del partit ja no anotaria més. A les baixes de Sy i Diagne calia afegir la de Senglin mentre que Tyson Pérez no s'havia mogut de la banqueta en els primers 20 minuts.

A la represa un parcial de 4-12 (41-39) donava esperançes als tricolors però una altra vegada les pèrdues de pilota i les errades en tirs de dos permetien que el Lokomotiv es tornés a distanciar en el marcador. La falta de rotació a la banqueta, per les quatre baixes, ha acabat de condemnar els homes d'Ibon Navarro que no han pogut acostar-se en el marcador. El cansament ha començat a passar factura.

LOKOMOTIV KAZAN (76):  Kalnietis (4), Crawford (7), Martiuk (7),  Kuzminskas (8), Williams (10) -cinc inicial-  Cummings (11), Hervey (17), Motovilov (2), Ilnitskiy (4), Lynch (6) i Emchenko (0).  15 de 21 de tirs lliures; 20 de 46 de tirs de dos i 7 de 18 de tirs de tres.

MORABANC ANDORRA (61):  Hannah (8), Paulí (4), Palsson (12), Gielo (8), Dime (2) -cinc inicial- Babatunde (6),  Llovet (6), García (2), Colom (0) i Jelinek (13). 11 de 15 tirs lliures; 10 de 49 de tirs de dos i 10 de 27 de tirs de tres.

Àrbitres: Belosevic, Mogulkoc i Kolgensie.

Parcials: 23-15; 14-12; 19-18; 20-16