Derrota del MoraBanc en el darrer amistós previ al debut en l’ACB

Els d’Ibon Navarro cauen (92-79) davant d’un Casademont Saragossa amb un Nico Brussino i un Jonathan Barreiro especialment inspirats

Un instant del partit amistòs jugat contra el Casademont Saragossa. Casademont Saragossa

El MoraBanc Andorra ha caigut derrotat a la pista del Casademont Saragossa en el darrer amistós abans del debut a la Lliga ACB que tindrà lloc el cap de setmana vinent davant l’UCAM Múrcia. Els tricolors han evidenciat la manca d’efectius provocada per la plaga de lesions que afecta la plantilla i han acabat perdent per tretze punts (92-72). El duel s’ha acabat decidint en un pèssim darrer quart pels d’Ibon Navarro, sobretot en l’aspecte anotador.

El MoraBanc ha posat fi a la pretemporada amb un regust amarg de boca. En el darrer partit de preparació, i tot just cinc dies després de tastar la glòria amb la victòria a la Lliga Catalana, els andorrans han donat la de sorra en la seva visita a la capital aragonesa. I això que, per moments, el duel ha estat igualat. Així, al primer quart ni uns ni altres han aconseguit obrir forat al marcador, amb bones dades anotadores de Senglin i Palsson.

En canvi, en el segon quart el Casademont ha estat més entonat i ha aconseguit marxar onze a dalt. La reacció andorrana ha arribat de les mans de Nacho Llovet, Palsson i Senglin, que han reduït la distància fins a quatre punts. Els aragonesos, però, han tancat el primer temps amb en ratxa i han marxat al descans amb un +9 al marcador (53-44).

Al segon temps, el MoraBanc ha anat sempre a remolc. Els tricolors han trobat moltes dificultats per contrarestar la bona actuació de Nico Brussino i Jonathan Barreiro, acompanyats de l’encert des de fora del perímetre d’Ennis i Benzing. A més, al darrer quart la bona defensa aragonesa ha deixat gairebé sec el conjunt andorrà, que no ha tingut opció d’apropar-se en el marcador i evitar la desfeta prèvia al debut en lliga.