Les competicions esportives tornen el cap de setmana

Hi haurà cribratges setmanals amb la col·laboració entre el Govern i les federacions

Entrenament de l'Inter Escaldes a la Borda Mateu.
Entrenament de l'Inter Escaldes a la Borda Mateu. INTER ESCALDES

Les competicions esportives tornaran de manera progressiva a partir d'aquest cap de setmana, segons ha anunciat la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Hi haurà partits a les categories sènior, juvenil i cadet, que havien pogut iniciar els seus campionats al setembre, abans que se suspenguessin, el 8 d'octubre a causa del rebrot de la pandèmia.
 

Riva ha explicat que les competicions es reprendran de manera progressiva i que Govern cribrarà tots els esportistes i equips tècnics, la qual cosa suposarà la realització de 200 tests d'antígens setmanals. “L'objectiu és reprendre la competició esportiva de manera progressiva i coordinada amb el cribratge poblacional, a partir dels testos d'antígens”, ha dit. 

La Federació Andorrana de Futbol s'encarregarà del cribratge relacionat amb els practicants d'aquest esport, i per a la resta d'entitats serà el Govern qui col·labori amb les federacions que vagin reprenent les competicions. No s'inclouen en aquest apartat el MoraBanc Andorra i l'FC Andorra que ja segueixen les normes dels seus campionats. Aquests dos equips van continuar competint i després s'han incorporat altres clubs com el Sant Julià de futbol sala o el Vòlei Encamp. Pel que fa al VPC Andorra, l'únic que juga a França no podrà tornar a jugar fins al mes de gener.

 La mascareta continua sent obligatòria durant les sessions d'entrenament i les competicions es desenvoluparan a porta tancada, un criteri que pot variar en funció de l'evolució de la pandèmia. 

Etiquetes

Comentaris

Trending