Bons resultats d’Arnau Soldevila, Lea Ancion i Max Palmitjavila a la Vertical Race dels mundials

Els corredors andorrans es troben a l’Aquila, on participaran en diverses curses durant tot el cap de setmana

Els corredors de la FAM als campionats del món juvenil
Els corredors de la FAM als campionats del món juvenil

En la primera jornada dels Campionats del Món Juvenils d’Skyrunning els corredors andorrans han obtingut uns bons resultats. Entre els vuit joves de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), que s’han traslladat fins a l’Aquila per participar en diverses curses al llarg del cap de setmana, han destacat Arnau Soldevila, Lea Ancion i Max Palmitjavila.

En primer lloc, Soldevila, que competeix en la categoria masculina d’U23, ha quedat en una 11a posició a la classificació general. D’altra banda, tant Lea Anción com Max Palmitjavila han aconseguit una tercera posició a la categoria Youth A, en la secció femenina i masculina respectivament. La FAM ha volgut destacar aquests bons resultats, que donen ànims per enfrontar el cap de setmana que queda per davant.

Aquest Campionat del Món  compta amb dues proves, la Vertical Race, celebrada avui, amb 3,5 quilòmetres de longitud i 1.000 metres de desnivell positiu, i l’Skyrace, amb 21,6 quilòmetres, que se celebrarà dilluns. La gran absència en aquesta competició ha sigut Oriol Olm, que no s’ha pogut reunir amb la resta de l’equip per ser positiu en Covid-19.

 

Comentaris

Trending