Bona actuació dels pilots andorrans en la Pujada Bolulla-Tárbena

Raul Ferré puja al segon graó del podi de la categoria 2 i Edgar Montellà assoleix la tercera plaça en la 3

Raul Ferré, en una de les pujades.
Raul Ferré, en una de les pujades. Fotoesport

Bona actuació dels pilots de l’ACA Esport que han participat aquest cap de setmana en la Pujada Bolulla-Tárbena. Raul Ferré ha acabat segon en la categoria 2 mentre que Edgar Montellà ha aconseguit la tercera plaça en la 3. Tots dos segueixen lluitant a la part alta de la taula del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM).

La prova s’ha disputat a la Costa Blanca. Ferré la va completar amb un Silver Car CS i Montellà amb un S3. El primer ha hagut de lluitar una vegada més aquesta temporada contra l’experimentat Javi Villa. Ha acabat a tot just tres segons de l’asturià, una vegada sumats els millors temps de les diferents mànigues.  

Per part seva, Montellà ha estat un dels protagonistes de la cursa de la seva categoria. Finalitzades les tres pujades vàlides per a la classificació final, s’ha situat en la tercera plaça, el mateix lloc de la passada temporada.

La següent cita pels dos pilots és a finals de mes. El cap de setmana de 25 i 26 de setembre es desplaçaran fins a Totana, a Múrcia. Allà disputaran la 35a edició de la Pujada al Santuari de la Santa.

Etiquetes

Comentaris

Trending