El BC MoraBanc comença els entrenaments per encarar una pretemporada “atípica”

L’entrenador de l’equip, Ibon Navarro ha mostrat la seva conformitat amb l’actual plantilla, on sembla que el joc ofensiu passarà per les mans d’Oriol Paulí i la intensitat defensiva serà un dels principals reptes

Una imatge de l'entrenament d'aquesta tarda
Una imatge de l'entrenament d'aquesta tarda Cristian Cortés

El BC MoraBanc Andorra ha començat els entrenaments aquesta tarda al Poliesportiu de la capital. L’equip afrontarà una pretemporada atípica, després d’acabar l’exercici anterior fa un mes. L’entrenador, Ibon Navarro ha destacat la importància de consolidar-se com un equip amb molta intensitat i millorar l’aspecte defensiu amb els nous fixatges.

Així doncs, Navarro ha començat la seva roda de premsa declarant que enguany volen mantenir la fórmula exitosa de les darreres temporades: una plantilla llarga i una bona previsió de cara a les lesions o les possibles baixades de rendiment. A més, ha valorat el fixatge d’Oriol Paulí com l’aposta pel joc ofensiu de l’equip. “Tenim vuit jugadors que repeteixen i això és una bona notícia. Ara, amb el confinament, també hem après que hi ha altres oportunitats per entrenar de forma individual”, ha afegit.

Cap dels jugadors del BC MoraBanc ha donat positiu a les proves de detecció del coronavirus

El director tècnic també ha destacat el fet que afronten una temporada incerta però estaran preparats per competir sempre, ja que precisament el desconeixement de com pot evolucionar el coronavirus fa que no es puguin relaxar per si de cas. Pel que fa a la lesió de Moussa, Ibon Navarro ha declarat que si ha de tornar a l’octubre, no hi haurà cap problema perquè no vol córrer cap risc per anar massa ràpid.

Respecte a les mesures de prevenció sanitàries, l’entrenador ha assegurat que sempre respectaran les condicions més estrictes, independentment de si arriben de Govern o de l’ACB. “Les nostres proves han anat molt bé, però les hem de repetir cada setmana i respectar els protocols. L’aparició de casos a altres equips és normal, tothom el pot agafar i és la nostra tasca evitar el risc per protegir els jugadors, el cós tècnic i les famílies”, ha defensat.

Els entrenaments han començat amb llançaments a la cistella

 

Etiquetes

Comentaris

Trending