Alexis Bartolomé torna a la disciplina del MoraBanc Andorra

Ha estat les dues darreres temporades cedit a Oviedo i ha signat una extensió del seu contracte amb l'equip tricolor fins el 2024

Alexis Bartolomé en un partit de la temporada passada amb l'Oviedo.
Alexis Bartolomé en un partit de la temporada passada amb l'Oviedo.

Alexis Bartolomé torna a casa. L’aler pivot, que porta dues temporades cedit a Oviedo, formarà part del primer equip aquesta temporada a les ordres de Natxo Lezkano, precisament qui ha estat el seu tècnic a la capital asturiana. Bartolomé ha signat una extensió d’un any del seu contracte que ara el vincula al MoraBanc Andorra fins el 2024.

“El retorn de l’Alexis estava en els nostres plans per aquesta temporada encara que ens haguessim mantingut a l’ACB” ha afirmat el GM Francesc Solana, que ha afegit que “la seva evolució a LEB or ha estat molt positiva i volem que tingui un paper important a l’equip”. Ha estat un jugador de rotació important per Natxo Lezcano -actual entrenador del MoraBanc Andorra- amb la missió sovint d’oferir bons minuts defensius davant la figura de l’equip rival. Bartolomé es va formar al planter del Morabanc Andorra, fins que el 2017 decideix abandonar el club per jugar a l'equip santanderí de Cantbasket a la Lliga EBA durant dues temporades. A la temporada 2019-20 va tornar a Andorra per jugar amb el seu filial, també de la Lliga EBA, i alternar participacions amb l'equip de Lliga ACB-Endesa, amb el qual va disputar cinc partits.

Comentaris (1)

Trending