L’actual campió tampoc no pot aturar el líder intractable de la Lliga Multisegur

La UE Santa Coloma suma el cinquè triomf en cinc partits en derrotar l’Atlètic Escaldes per 2 a 1

L'Atlètic Escaldes tampoc no ha pogut parar la UE Santa Coloma.
L'Atlètic Escaldes tampoc no ha pogut parar la UE Santa Coloma. REPORTATGE FOTOGRÀFIC: XAVI MIRÓ (FAF)

L’actual campió de la Lliga Multisegur tampoc no ha pogut aturar el líder actual de la competició. Només són cinc jornades, però són cinc les victòries que ha sumat la UE Santa Coloma. Dos gols en menys de seixanta minuts han permès lligar la victòria als homes de Ramon Maria Calderé davant un Atlètic d’Escaldes que comença a despenjar-se no només dels primeríssims primers llocs sinó també d’Europa.

Un doblet de Karim ha estat suficient o ha sigut essencial, segons es vulgui veure, per donar el triomf a la UE Santa Coloma, que suma ja quinze punts dels quinze possibles. Onze més, ni més ni menys, que l’Atlètic. Si Karim ha marcat als minuts 27 i 51, els escaldencs només han pogut diferències al minut 70 gràcies a un gol de Rodri. Quedava temps perquè hi hagués més moviment al marcador, però ja no ha estat el cas.

ALTRES PARTITS

En el primer partit de la jornada, l’Atlètic Amèrica es va avançar en el marcador gràcies a Carlos González, però abans de la mitja hora de joc el Pas de la Casa havia empatat gràcies a Huerta i el mateix futbolista va fer passar al davant els ‘pascasencs’ només iniciar-se el segon temps. I encara cinc minuts després els ‘americans’ es farien en pròpia porta el que acabaria sent l’1 a 3 definitiu.

Una de les golejades de la jornada l’ha protagonitzat l’FC Santa Coloma. Ha endossat un contundent 0-5 a l’Esperança. S’hi jugaven molt tots dos. L’un per no quedar més enfonsat al pou i l’altre, per no desenganxar-se del tot dels llocs del davant. I ja des del minut 4 els colomencs han marcat les diferències. Garrido, Novoa i Virgili han deixat clar el partit abans de la mitja hora de joc. I Nierga i Markovich han acabat d’arrodonir el festival just abans del final.

En jornada dominical de tarda, l’Inter d’Escaldes tampoc no ha tingut cap mena de compassió d’un dèbil Carroi que només ha pogut fer el gol de l’honor quan els escaldencs ja havien marcat en sis ocasions i havien aixecat el peu de l’accelerador. Badjana ha estat l’autor de la diana local. I pel cantó escaldenc, ‘hat trick’ de Berlanga, doblet de De la Torre i estrena golejadora d’un futbolista aterrat a la competició, Argañaraz.

Abans, en el partit del migdia, la Penya Encarnada ha fet bona la seva bona arrencada de curs. I ha aconseguit remuntar un gol força matiner de l’Ordino, amb bona dinàmica abans de l’aturada per la finestra de les seleccions, i ha acabat vencent per 2 a 1. Per la Penya, que està lluitant pels llocs capdavanters, han marcat Puerto i Monje. Al minut sis de partit havia estat Tellado qui havia posat per davant -encara que sols ha durat dos minuts- l’Ordino.