Messi ja ‘presideix’ el Canut

Una gran lona que recobreix la bastida col·locada a l’icònic hotel de l’avinguda Carlemany ja no deixa lloc a la titularitat de l’emblemàtic immoble

La lona cobreix la bastida que embolcalla l'antic Canut.
La lona cobreix la bastida que embolcalla l'antic Canut. Toni Solanelles

Messi ja llueix a l’emblemàtic hotel Canut. Una lona gegant, amb la silueta en negre de l’actual jugador del Paris Sant Germain recobreix la bastida que la setmana passada es muntava per tal de poder fer les principals obres de reforma de l’icònic edifici de l’avinguda Carlemany, que ara ja no hi ha dubte que ha canviat de mans i de quines mans són les que l’ostenten. Després de treballs a l’interior, ara s’entra en una fase més visible que ha de fer que a final d’any, en principi, l’hotel estigui en marxa.

El MiM Andorra Hotel tindrà pràcticament les mateixes habitacions que tenia fins ara el Canut. Això sí, remodelades del tot i amb una imatge molt més moderna. MiM de Messi i de Majestic. De fet, el grup hoteler és qui gestionarà l’immoble, com deixa clara la lona i com ja ho fa en altres indrets especialment de l’Estat espanyol. Encara que han passat molts mesos des del tancament del Canut, no es descarta que el nou establiment acabi repescant algunes de les figures clau que havien treballat en l’hotel que durant tantes dècades va dirigir la família escaldenca el cognom de la qual donava nom al cèntric establiment.

Comentaris (2)

Trending