Un error en el sistema de comunicacions deixa fora de joc la banca ‘on line’ de Crèdit Andorrà

El servei en línia ha estat inoperatiu des de primera hora del matí i fins a primera hora de la tarda, com ha explicat l’entitat als seus clients, no ha quedat restablerta la normalitat

El portal web de Creand fa hores que no funciona.
El portal web de Creand fa hores que no funciona. CREAND

Aquells clients de Crèdit Andorrà (Creand) que hagin volgut fer o hagin hagut de fer alguna operació bancària en línia han trigat molta estona a poder-la fer. Com a mínim, fins a primera hora d'aquesta tarda res de res. Els equips tècnics de l’entitat bancària i suports externs a ella han hagut de treballar de valent per reparar una incidència que ha mantingut fora de joc la banca ‘on line’ des de primera hora del matí. Com bé saben els clients que han contactat amb l’entitat per saber què estava passant, fins a la tarda, així, de manera genèrica, no hi havia d'haver una solució.

No és el primer cop que passa una incidència similar, relativa a un error en les comunicacions, en temps recents. Fa algunes setmanes ja van quedar inoperants tots els sistemes informàtics de l’entitat, amb la qual cosa no es podien realitzar ni la immensa majoria d’operacions que es fan acudint al taulell. Òbviament, els caixers automàtics i la banca digital tampoc no anaven.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending