El tercer premi del sorteig de ‘La Grossa’ de Nadal esquitxa Andorra

El responsable de l’administració de loteria de Ripoll que ha repartit 34 sèries del número 750 confirma que alguns dècims els han comprat particulars del Principat

Comentaris

-
-
‘La Grossa’ de Nadal de la loteria espanyola haurà deixat alguns calerons al Principat. Quants és difícil de dir. Però el que és clar és que el tercer premi ha esquitxat Andorra. El responsable de l’administració de loteria número 2 de Ripoll ha confirmat haver venut algun dècim del número 750 a particulars residents al país. Aquest tercer premi ha deixat 39 milions d’euros a Catalunya. El primer premi, molt matiner, ha correspost al 26.590. Molts zeros en joc.

Marc Rosa, responsable de l’esmentada administració, ha explicat als micròfons de ‘Televisió de Catalunya’ que un hotel del Principat va rebutjar el 750 en considerar que el número no era gens bonic. No obstant, sí que de forma particular alguns residents a Andorra haurien comprat algun dels dècims ara premiats. Rosa ha repartit 17 milions d’euros gràcies a les 34 sèries del 750 venudes gairebé íntegrament per finestreta.

Del 750 també se n’han venut 36 sèries a Mollerussa, és a dir, 18 milions. Dues sèries més s’han venut a través de la popular ‘La Bruixa d’Or’, de Sort. Particularment és possible que algun altre andorrà s’hagi beneficiat d’algun dècim o participació de ‘la grossa’, ja que una de les administracions que més sèries del 26.590 ha venut es troba a Salou. Això sí, majoritàriament els dècims de ‘la grossa’ venuts a la població de la Costa Daurada s’han repartit a través del Centre Aragonès ‘el Cachirulo’ de Reus.

Etiquetes

Comentaris

Trending