El PS renovarà els carrecs directius i l'executiva el proper 15 de juny

El congrés estarà marcat per la coal·lició amb d'Acord, el pacte de goven dels liberals amb DA i els resultats dels comicis del 7 d'abril

-
-
El Partit Socialdemòcrata PS) renovarà la seva cúpula directiva el dissabte 15 de juny en el congrés de la formació. La trobada arriba després de les eleccions generals i en l'inici del procés de les comunals que tindran lloc el proper mes de desembre. La coal·lició de d'Acord amb els Liberals, el pacte de govern d'aquests amb DA, i els resultats dels comicis del 7 d'abril planaran sobre  el congrés. L'actual executiva està formada per Pere López com a president;  Susanna Vela, com a primera secretària; i Carles Sánchez, com a secretari d’organització. Ara, s'obre el termini de presentació de candidatures.

El PS i Progressistes-SDP han triat la mateixa data, el 15 de juny per celebrar els seus congressos. Tot i que els dos partits l'afronten amb unes condicions ben diferents perquè un té representació al consell general i l'altra lluita per sobreviure. En el cas del PS, la coal·lició de d'Acord amb els Liberals, el pacte de govern d'aquests amb DA, i els resultats dels comicis del 7 d'abril planaran sobre  el congrés.

L'actual executiva està formada per Pere López com a president;  Susanna Vela, com a primera secretària; i Carles Sánchez, com a secretari d’organització. Ara s'obre el termini de presentació de candidatures. El congrés també servirà per fer balanç de la feina realitzada per l’executiva sortint,

Abans, però, el president socialdemòcrata, Pere López afrontarà el debat d'investidura com a candidat a cap de Govern. Durant la sessió, el cap de llista de la formació a les passades eleccions generals del 7 d’abril desgranarà les propostes de govern i presentarà una alternativa a Demòcrates per Andorra (DA). Els consellers generals del PS van oficialitzar la setmana passada la presentació de la candidatura de Pere López.

El PS compta amb set consellers (Rosa Gili, Quim Miró, Roger Padreny, Jordi Font, Judith Salazar, Susanna Vela i Pere López). El grup parlamentari socialdemòcrata serà el segon més gran de la nova cambra legislativa.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending