El PS escaldenc presenta un projecte “centrat en les persones” i que barreja “experiència i joventut”

Rosa Gili celebra que “hi hagi totes les llistes que hi ha d’haver” però deixa clar que “nosaltres anem a defensar la nostra proposta i a fer veure les ganes i l’energia que tenim”

Els integrants de la candidatura del PS durant la presentació.
Els integrants de la candidatura del PS durant la presentació.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha presentat la seva candidatura a les eleccions comunals d’Escaldes-Engordany, un grup que, segons ha explicat la seva cap de llista, Rosa Gili, defensarà un projecte “centrat en les persones” i que aspira a “escoltar-les i construir conjuntament les solucions als seus problemes”. També han assegurat que la proposta és “transversal” i que la conduirà un equip que barreja “l’experiència” amb les noves idees de la joventut.

La formació ha volgut escollir un lloc emblemàtic de la parròquia com és Caldea per fer la posada de llarg de la candidatura, on Gili està acompanyada per l’advocat Joaquim Dolsa –“pensava que no tornaria mai a la política però la Rosa em va convèncer amb un projecte molt engrescador”, ha afirmat- així com per altres noms potents de l’espectre socialdemòcrata com l’encara consellera comunal Cèlia Vendrell, l’exsecretària d’Estat d’Igualtat, Magda Mata, l’expresident del Fòrum de la Joventut, Joao Lima o la presidenta de l’associació de gent gran d’Escaldes, Naeco Yamamoto, entre altres. Un per un s’han anat presentant per refermar el fet de ser, segons les seves pròpies paraules, “un equip dinàmic” amb “un projecte molt engrescador” i que, sobretot, vol ser “molt proper a la gent”.

Així ho ha volgut destacar l’exconsellera general, que ha assegurat que va decidir “fer el pas” d’abandonar l’escó parlamentari “per la meva parròquia” i “per acostar-me a la gent” així com pel “dinamisme” d’un equip que “uneix experiència política i joves amb moltes idees”. Gili ho ha definit com “el còctel perfecte per afrontar el repte”. Un repte amb tres llistes més en disputa, tot i que la candidata socialdemòcrata ha llençat pilotes fora quan se li ha preguntat si aquest número i el fet que Demòcrates hagi volgut concórrer en solitari els dona més opcions. “Ens felicitem que hi hagi totes les candidatures que hi hagi d’haver; nosaltres anem a defensar el nostre projecte i que es vegi les ganes i l’energia que tenim”, ha indicat.

La cap de llista del PS ha assegurat que aquesta proposta vol posar la gent al centre de l’acció comunal, una actuació “transversal” des de tots els àmbits, des de la cultura al medi ambient passant per l’econòmic, amb propostes per impulsar les empreses i el petit comerç de la parròquia. “Volem posar el somriure de la felicitat a tots els escaldencs; fer-los el dia a dia més fàcil”, ha afirmat, tot deixant clar que “hem d’escoltar la gent, conèixer els seus problemes i trobar-hi conjuntament les solucions”.

Per la seva banda, Vendrell ha volgut deixar clar que considera “un gran honor” que sigui Gili qui encapçali una llista de la qual havia estat número 1 el 2015 i el 2011. De fet, ha recordat, “ella i el Jordi Font m’ho van proposar fa vuit anys”. Ara, ha manifestat, “ella va un pas per davant meu a nivell de maduresa política”. També ha avisat que “no em retiro” i que “faré tot el possible perquè siguem la llista guanyadora”.

Comentaris (2)

Trending