El Madrid no té pietat d'un MoraBanc molt desencertat (91-60)

Les baixes, només dos punts en el segon quart i les errades en els triples comdemnen els andorrans amb un 50-14 a la mitja part

La cara i la creu del partit: Thompkins i Hannah.
El Reial Madrid no ha tingut pietat d'un MoraBanc Andorra limitat per les baixes i molt desencertat en un partit per oblidar. Un segon quart horrible i les errades en els triples són esculls insuperables quan es juga contra un rival de l'entitat dels madridistes que amb el 50-14 de la mitja part han aixecat el peu de l'accelerador i han permès que el MoraBanc maquilli el marcador.

Amb baixes i amb desencert és molt difícil plantar cara a tot un Reial Madrid. Sense Bandja Sy, Tyson Pérez i Moussa Diagne el partit ja es preveia complicat. Però si a més, fas dos punts en tot el segon quart, encistelles un triple d'11 intents i no agafes rebots la història d'aquest duel queda escrita a la mitja part: 50-14. I això que el MoraBanc ha començat per davant en el marcador (6-9), debutava Krampelj i Senglin anotava un triple. A partir d'aquí l'únic protagonista va ser el Madrid.

Rebots ofensius, taps, triples i un parcial de 34-3 amb una diferència de 36 punts i només dos marcats per l'equip d'Ibon Navarro en 12 minuts. El 26-2 és el millor resultat en un quart del Reial Madrid des que a l'ACB hi ha ha quatre períodes. Els blancs aconseguien un parcial escandalós de 44-5.

Quedaven 20 minuts i per l'Andorra l'únic objectiu era maquillar el resultat. Els dos entrenadors, Ibon Navarro i Pablo Laso aprofitaven per donar entrada a jugadors que no acostumen a tenir massa minuts, les defenses es relaxaven i els atacs eren un intercanvi de cistelles amb un protagonista als rebots com el madridista Tavares que abans del final del tercer quart ja en sumava 11.

El darrer quart va ser el que s'anomena popularment com el dels "minuts de les escombraries" amb un partit nefast pel MoraBanc amb un 17% de triples (5 de 29) i una dada molt significativa: durant els quaranta minuts només han llençat 7 tirs lliures. L'equip té 7 victòries i 7 derrotes i el proper partit serà diumenge a les cinc de la tarda a Andorra contra el Joventut de Badalona.

FITXA TÈCNICA

REIAL MADRID (91): Campazzo 7, Causeur 6, Randolph 7, Deck 4, Tavares 11, -cinc inicial-, Fernández 0, Laprovittola 10, Garuba, 8, Nakic 8, Thompkins 14, Taylor 11, i Mejri 7.

MORABANC ANDORRA (60): Hannah 2, Llovet 9, Massenat 2, Walker 8, Musli, 17 -cinc inicial-, Krampelj 0, Todorovic 6, Colom 2, Jelinek 4, Clark 2, i Senglin 9.

Àrbitres: Perea, Manuel i Sánchez.

Parcials: 24-12, 26-2, 20-23, 21-23 (91-60)