El comitè d’empresa del SAAS també constata “neguit i malestar” al Cedre

El delegats de personal consideren que els dubtes sobre el nou model estan incomodant els treballadors però també reconeixen que hi ha una part de l'entorn que enverina

Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus.
Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus. ARXIU
El comitè d’empresa del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha traslladat a la direcció de l’empresa el “neguit i malestar” que hi ha entre els treballadors del Cedre pels interrogants que genera el futur. Segons fonts de l’esmentat comitè, els canvis en el model d’atenció que es planteja estan causant molta inseguretat i per això s’hauria sol·licitat als responsables tant del SAAS com del ministeri que hi hagi un millor i major acompanyament als empleats en aquests moments.

De fet, aquest dijous, tant el cap de Govern, Xavier Espot, com el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, acudeixen al centre sociosanitari per conèixer de prop els neguits del personal i poder recollir en primera persona la situació que es viu a la residència. Des del comitè d’empresa s’admet que tots els canvis comporten una certa tensió i per això demanen a la part empresarial una major atenció i suport als professionals. Alhora, però, les fonts consultades també reconeixen que una part de l'entorn del centre que “enverina” per magnificar la situació i mirar d’obtenir altres rèdits, que en alguns casos són estrictament personals.

Etiquetes

Comentaris

Trending